Thursday, October 10, 2013

Officially! Dot Com le kite..



Assalammualaikum.. wbt.

Kalau ade yang perasan blog saya dah tak guna http://ietams.blogspot.com
lagi alamatnya sekarang sejak semalam..

hihihihi... suka sangat-sangat gembira rasa di hati bila dah jadi lebih terurus sekarang
dah blog saya. walaupun idokle blogger Hot & glemer

Dengan ini, saya isytiharkan nama blog saya sekarang ialah;

Wahhhhhhh... guna name penuh lagi..
kalau ejaan name penuh yang sebetulnya dah mat saleh mane tah dah gunakannya..
maka kita kreatif kan iye dengan tambahan huruf 'E' sikit.
nak guna ietams.com pun dah ade orang guna.

Sahih dan pasti lah sekarang, inilah dia nama blog saya.
rasa macam lebih yakin pula lepas berDotCom ni..
terima kasih banyak kat 
YanaYassin, **walau beliau dah x aktif berblog lagi sekarang ni.
Beliau le tempat saya mengadu domba pasal blog ni..... hihihihi..


Berbalik pada nama blog saya ni, saya guna nama penuh pula kali ni..
ambik berkat nama sendiri kate orang.. ecceh!..

ada yang tak kenal saya lagi, meh saya buat sesi pengenalan diri saya..
haii... nama saya Zulie.. ada gak yang panggil Ita..
sebab nama saya Zulita... saya ade dua anak lelaki yang aktif dan bijak pandai anak soleh berjaya dunia akhirat, Aamin.  *doa ibu tida hijab*.
Motto mereka, "Main lebih penting dari Diam statik"  hihihihi…

Sungguhpun setiap hari saya satu hari tu penuh aktiviti macam tak cukup nafas,
saya sangat-sangat sayang kan keluarga saya..

Hobi saya berBlog, suka Masak &makan, suka Jahit,
Saya seorang Tailor, tapi purposely tailoring untuk diri sendiri dan emak saya sahaja.
Tak ambil tempahan jahit menjahit untuk orang lain atas sebab kekangan masa.
Saya seorang pekerja makan gaji MNC company of Japan located in Selangor.
Saya suka travel.
lahir tahun 80-an.

untuk itu..,
saya nak ucapkan Haii!..haii!haiiii... selamat berkenalan pada semua... ;`p
Selamat melayari blog picisan saya yer.. ! Tq..



Last but not least,
I am also cover mostly on lifestyle events with food reviews strictly for halal things (mencari yang Halal itu fardhu), movies, beauty, tech and many more whatever match with my likes.

Do contact & email me at zzu_ms@yahoo.com for any contact or even advertorial to publish.,
Peace! Tq.

LOL,

~Zulie~




6 comments:

attyfir said...

tahniah.. :)

KiD said...

Owhhh... ni lah zulita.. rajin gi bank..

ietams said...

tq kak ty!

inilah dia kid..
lupe pula nak bgtau saya ade hobi pegi bank juga..
hahahaha

Anonymous said...

tahniah yer

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

tahniah, suka sangat wajah baru dot com ieta ni, keep it up ya ;)

shalimar yusof said...

Hiii...selamt berkenalan.:D