Thursday, October 10, 2013

Officially! Dot Com le kite..



assalammualaikum.. wbt.

Kalau ade yang perasan blog saya dah tak guna http://ietams.blogspot.com
lagi alamatnya sekarang sejak semalam..

hihihihi... suka sangat-sangat gembira rasa di hati bila dah jadi lebih terurus sekarang
dah blog saya. walaupun idokle blogger Hot & glemer

Dengan ini, saya isytiharkan nama blog saya sekarang ialah;
www.zulieta.com

wahhhhhhh... guna name penuh lagi..
kalau ejaan name penuh yang sebetulnya dah mat salleh mane tah dah gunanya..
maka kita kreatif kan iye dengan tambahan huruf 'E' sikit.
nak guna ietams.com pun dah ade orang guna.

sohih dan pasti lah sekarang inilah dia nama blog saya.
rasa macam lebih yakin pula lepas berDotCom ni..
terima kasih banyak kat YanaYassin,
beliau le tempat saya mengadu domba pasal blog ni..... hihihihi..


berbalik pada nama blog saya ni, saya guna nama penuh pula kali ni..
ambik berkat nama sendiri kate orang.. ecceh!..

ada yang tak kenal saya lagi, meh saya buat sesi pengenalan diri saya..
haii... nama saya zulie.. ada gak yang panggil ita..
sebab nama saya Zulita... saya ade dua anak lelaki yang aktif.
Diaorang ada motto. Motto dioarang, "Main lebih penting dari Diam statik"

sungguhpun setiap hari saya satu hari tu penuh aktiviti macam tak cukup nafas,
saya sangat-sangat sayang kan keluarga saya..

Hobi saya berBlog, suka join event untuk Blogger, suka Masak & makan, suka men Jahit,
suka juga Tidur, dan paling suka membaca.. tu pasal buat blog.  hahahahaha..

untuk itu..
saya nak ucapkan Haii..haii... selamat berkenalan! pada semua... ;`p
Selamat melayari blog picisan saya yer.. ! Tq..


Last but not least,
I am also cover mostly on lifestyle events with food reviews, movies, beauty, tech and more.
Do contact & email me at zzu_ms@yahoo.com for any contact or even advertorial to publish.,
Peace! Tq.

LOL,
~Zulie Ieta~









6 comments:

attyfir said...

tahniah.. :)

KiD said...

Owhhh... ni lah zulita.. rajin gi bank..

ietams said...

tq kak ty!

inilah dia kid..
lupe pula nak bgtau saya ade hobi pegi bank juga..
hahahaha

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

tahniah, suka sangat wajah baru dot com ieta ni, keep it up ya ;)

shalimar yusof said...

Hiii...selamt berkenalan.:D

Sensasi nya..,

Us together..