Thursday, October 10, 2013

Majlis Pra-Pelancaran Produk Hananut Aisyhana Cookies & Food Industries, Snek Diet yang Sihat & Sedap pada 6 Oktober 2013, Rawang

wahhh... kemain panjang tajuk entry kali ni....hikhikhik...

Pada 6hb Oktober 2013 yang lalu, Aisyhana Cookies & Food Industries telah mengadakan
Majlis Pra-Pelancaran untuk produk terbaru mereka yang bernama Hananut..
Unik sekali namanye Hananut ni.. seunik rasanya..
Hananut ni ade 3 jenis perasa, iaitu perasa Kuaci, Bertih beras dan buah Campuran.


ramuan Hananut ni kan memang cocok sangat-sangat untuk orang-orang yang berdiet.
sebabnya ramuan yang ada semuanya tinggi khasiat dan bagus untuk diet.
kalau sesiapa yang biasa makan Snack Bar produk antarabangsa mcm Kellogs tu,
boleh la tukar ke Hananut ni, sebab Hananut ni keluaran tempatan..diyakini halalnya.

Saya berpeluang menghadiri dan meraikan Majlis ni bersama-sama dengan geng Blooggersdotcom.
memang peluang baik la untuk saya, untuk lebih mengenali apa kelebihan Hananut ni.




ni duta to be Hananut.. hahahaha
pstt.. Puan Siti, tanak amik saya jadi Duta Hananut ke??? (^_^) 


2 meja disediakan untuk kami para Blogger.
dan makanan pun sudah sedia terhidang.
tunggu masa nak di ngap aje.. nasib baik kami blogger ni tertib orangnya..
selagi tidak disuruh makan, selagi itu tidak dibuka tutup hidangan..cuma kurang tertib aje bila nampak kemera.
eh bukan kurang tertib, kemaruk kemera aje..
biaselahkann.. blogger .. suka je kalau bab bergambar.


setiap meja tetamu, ada disediakan pelbagai biskut dalam bekas comel ni..
biskut-biskut tu semua adalah produk Aisyhana Cookies & Food Industries.
alhamdulillah sapu bersih kami makan.. sebabkan semua biskut tu sedap-sedap.. Macam tak boleh berhenti dari makan biskut-biskut tu..

Artis jemputan untuk majlis ni Ifa Raziah, Roslan shah & Fazli Zainal. 
Ifa Raziah jadi hos majlis ni..
memang riuh rendah jadinya.. Boleh la dikatakan Ifa Raziah bijak mengacarakan majlis.. 
Dalam pada dia senda gurau tu tak lupa terselitkan serba sedikit informasi pasal Aisyhana Industries..
Saya pun tak tau sangat pasal Aisyhana ni.. Mujur Ifa selit-selitkan info, dapat lah saya tau pasal Aisyhana Cookies & Food Industries 
rupa-rupanya Aisyhana Cookies & Food Industries dah lama dah memulakan perniagaan dalam bidang biskut & bahulu ni, Kedai Aisyhana Cookies & Food Industries 
dah memang cukup dikenali oleh orang-orang sekitar Rawang.
Rata-ratanya dorang cakap dorang adalah regular customer Bahulu. 


saya dan Yana sebagai model background saya..
jangan risau yana, walaupun macam² kerut kening muka mu tetap comey je gitu..


Dengan terhasilnya keluaran baru Aisyhana Cookies & Food Industries, Hananut ni..
mereka mengambil peluang untuk mengembangkan sayap mereka untuk pergi lebih jauh.
supaya dipasarkan secara komersil dan meluas, Buat masa ni, Cawangan utama Aisyhana Cookies & Food Industries cuma ada di Rawang sahaja.

tetiba saya terperasan kan sesuatu.. "kewajipan ber SelCa"
Blogger kalau jumpa sesama blogger,
memang tak lupa nak buat sesi bergambar-gambaran kan..


sana sini ber selfcam... hahaha...


dan acara yang di nanti-nanti pun tiba ...
Pn Siti Akmaliyah, Pengarah Urusan memberi ucapan alu-aluan dan
sejurus selepas itu merasmikan Hananut sebagi produk terbaru dari Aisyhana Cookies & Food Industries

maka selesailah upacara perasmian produk Hananut ni,  Pn Siti berganding bahu bersama suaminya merasmikannya. Sweet sangat!.
Eh! Baju puan Siti cantik lah.. berkenan saya tengok!



saya dan Pn Siti Akmaliyah, Pengarah Urusan Aisyhana Cookies & Food Industries.
lupa pulak nak cakap baju dia lawa depan-depan pn Siti.... huhuhuhu..
kalau cakap aritu gaknya, kot kot leh dapat satu beg free lagi kot...




Aisyhana Cookies & Food Industries telah menyediakan satu sesi soal jawap untuk kami team BlooggerDotCom..
Pn Siti Akmaliyah (Pengarah Urusan) & Pn Ayu (Perunding Perniagaan) 
Aisyhana Cookies & Food Industries menjawap setiap soalan yang diajukan.
memang Bagus mereka ni, ramah-ramah orangnya..ok je jawap soalan yang di tanya.
takde satu soalan pun yangg tak dijawap.

senang tau nak berunding kalau sesiapa yang berminat untuk berurusniaga dengan mereka.. 


Pn Siti Akmaliyah, Pengarah Urusan bersama Hananut...

Produk Hananut yang turut ada di pamerkan untuk dijual terus..
kelihatannya ramai pelanggan yang membeli, walaupun Hananut ni baru saja di lancarkan. Ini membuktikan jenama Aisyhana Cookies & Food Industries
cukup dikenali di kawasan sekitar Rawang.

eh ye.. korang jangan ingat Aisyhana Cookies & Food Industries hanya jual Hananut je tau!
banyak juga produk yang mereka ada.. 
ada di jual biskut-biskut lebih dari 15 jenis, boleh la korang datang beli terus.. nak-nak bila nak raya..
tak payah gaduh nak buat biskut raya dah.. datang je.. dan pilih terus bayar..

kalau nak cari doorgift kenduri kahwin atau jamuan raya maupun sambutan hari lahir, hah ini dia!
dorang ada juga sediakan bahulu sebagai doorgift.. packaging nya pun cantik dan mengikut fesyen terkini.


majlis berakhir pada jam lebih kurang 5.30 petang,
team Blooggersdotcom bergambar bersama artis-artis, Ifa Raziah & Fazli Zainal

gambar bawah ni pula Team Blogger bergambar bersama Pn Siti Akmaliyah (Pengarah Urusan) Aisyhana Cookies & Food Industries..


rasa tak sabar je nak balik nak cuba rasa si Hananut ni..
kang kalau dibuka awal-awal, takut tah kemane-mane tercampaknya dek anak-anak saya karang.
eloklah di makan di rumah.. sekurang-kurannya tiada pembaziran berlaku..


satu plastik bag yang mengandungi 2 kotak Hananut Kuaci, satu bekas biskut cokelat di salut kelapa goreng


setelah dirasa, serious memang sedap!
kepingan badam, disalut Karemel & pelbagai kuaci... wahhhh terbaik lah sedapnya..



istimewanya Hananut ni ianya berbentuk bulat,
memang berbeza sangat-sangat bentuknya dengan produk jenama lain..

sehari setengah aje dah licin kami makan..
saya satu family memang fully recommended Hananut ni..
sedap, rangup & membuatkan kita makan tak rasa nak berhenti, Percayalah!
harga jualan untuk Hananut ni cuma RM18.00/120grm.. Berpatutan sangat...


pada yang berminat untuk datang terus ke cawangan utama Aisyhana Cookies & Food Industries
boleh la pergi terus ke kedai nya di rawang beralamat di;

AISYHANA COOKIES & FOOD INDUSTRIES
NO.10G, JALAN LEMBAH HIJAU 5/3
GREEN VALLEY PARK, BANDAR TASIK PUTERI
48020 RAWANG, SELANGOR.


Hubungi : aisyhana.cfi@gmail.com

Pengarah Urusan : Pn. Siti Akmaliyah bt.Hj Shuhaimi
019-3218879 / 013-9149071

Pengurus Operasi : Cik Siti Nursabila bt. Hj Shuhaimi




kalau ade yang berminat untuk jadi agent/DoorShip, bole terus hubungi  Puan Ayu;

Business Consultant : Puan Ayu 017-366 4197
--------------------------------------------------------------------------------

Pemasaran : Adiwarna Management & Services
Contact Person: En Shahrul 017-3661 197


ataupun kan nak lagi senang boleh terus like Facebook Aisyhana ..


Hah! cepat terus like sekarang...confirm tak rugi!..
Boleh update secara lansgung berita² terkini. Takpun boleh terus je Private Message kat page Aisyhana ni.



ehhh.. link Blog pun ada tau... Jemput lah lawat ke Blog Aisyhana Cookies untuk keterangan lanjut.. macam-macam senarai biskut beserta gambar biskut pun ada.. 





jangan lupa yer... like facebook & blog Aisyhana tu tau!..

"Secebis Rasa Mengukir Senyuman...."







17 comments:

YaNa Yassin said...

haiyaak, banyak betul gambor x senonoh mengaco cambor diaa.

Bab Hananut memang sedap gilerrr. X sempat sampai umah dah habis dalam kete. Puas hati makan.

adzairdawati makdara said...

wahhh meriahnyaaaa event tu :)

attyfir said...

tengok gambar pun dah nmpk sedap .

ita ..mcm sama lak muka ngn Puan Siti. sama cantik

KiD said...

Menarik lah... mesti beli snek kacang hananut ni..

Nur Misnan said...

Mcm2 ada. Bayangkan bila gigit snek bercaramel + badam n kuaci.. supeb awesome

Kesuma Angsana said...

wah terbaik ni, boleh lah cari utk dicuba !

wantie said...

eh.. nut untuk org diet ke? sangat sangat sesuai untuk di jamah. hahahaha..

event yg meriah.

MaMa CyDa said...

Wahhhh kelasss kak ton. Blog pun sudah ber'kakdot' com ^_^

zulie ieta said...

yana..
memang sedap kan.. kami laki bini kene tahan je tengok anak2 lebih mkn hananut ni

zulie ieta said...

meriah sakan mak dara...
lagi2 si ifa. ..gamat

zulie ieta said...

kak ty..
tenkiuu... kalo pakai baju same mesti leh jd adik brradik..
lupe la nak tanye dia tempah baju tu kat mn.. hahaha

zulie ieta said...

kid...
kalau beli...beli banyak terus tau!
takut ade yg tak sempat nak makan..dah licin...

zulie ieta said...

kak nur...
komen mu ini telah buat saya gulp..gulp. ..
lagi. . tetibe terliurr kenangkan hananut

zulie ieta said...

KA,
wajib cari tau!

zulie ieta said...

wantie,
nut kan kaye protin..

kakdot,
kemain lagi kan kakton nya kan kak dot

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya event...akak tak pernah join lagi event hihihi

zulie ieta said...

Che Ros,
jom la join event!..
happening

Sensasi nya..,

Us together..