Sunday, October 13, 2013

Animation World - Bakal Menghiburkan Pelanggan

buruk tak kalau dah tua-tua seumur saya ni gila dengan teddy bear yang besar-besar?
haaa.. tengok makcik ni tengok tv pun sibuk gak nak peluk bear gedang gitu..
padehal kiri kanan dah ada 2 anak dah ha..
campur dengan yang depan en abah si cameraman
macam tak cukup-cukup je nak memeluk orang nya kann ...

orang yang dah ada anak baya-baya ziyad (toddler) dan haziq (middle childhood)
kalau nak shopping baju dan pada masa yang sama maknya nak beli patung-patung yang comel-comel
kena lah cari butik yang ada sekali all in one jual baju-baju dan patung-patung mainan..

berita baik untuk saya bila tau Butik Anakku dah buka satu butik yang berlainan konsep dari butik yang sedia ada. Bila dapat jemputan, wahhhh!! cergas weh saya hadir..

10 Oktober 2013 hari tu majlis perasmian pembukaan Butik Anakku membawa nama baru iaitu
"Animation World" yang pertama di buka Midvalley MegaMall  .
Butik yang kedua yang sama konsep cenggini di buka di Queensbay Mall, Pulau Pinang..
Pstt..Pstt.. Kak Wantiee!!!
akak boleh pegi kat Queensbay Mall, ada satu kedai hat gini.. Boleh la pi shopping-shopping ..

haaa...! kalau ada anak pompuan, lagi best! memang sesuai sangat-sangat..
siap je la ongkos nya.. boleh jadi rambang mata okey tak tau nak pilih mana dah..
mana nak pilih baju, mana anak tangkap dah patung comey mintak nak beli...

cer tengok interior butik ni ha,
geram tak? geram takkkk??......
adoiii Doraemonnnnnn..
apesal ko comel sangatt... kat sini dari sebesar-besar doraemon, sampai la sekecil comel nya ada..
Pilih aje la ...yang mana pilhan hati..

dah tengok kedai nya homel angat-angat gitu kan,
tentu kita nak kenal sapa yang menerajui nya pulak.. haaaa...!
ni ha, dia,
Jasmine Chew, Chief Executive Officer of Anakku Sdn. Bhd.  pun comel-comel gak mukanya kan.. tak lepas peluang bergambar bersama karektor-karektor kartun kesayangan ramai, si doraemon, Hello Kitty, Mickey Mouse, Stitch.

Jasmine Chew, Chief Executive Officer of Anakku Sdn. Bhd. tengah merasmikan Butik Animation World ni.

korangg.. kalau sampai MidValley MegaMall KL,
nampak tak pintu depan Butik Animation World ni??
jangan lupa singgah kat butik ni tau.. dekat 1st Floor, North Court area 
berdekatan dengan Butik Lovely Lace.. landmarknya.

alamat Butik ni F031,Mid Valley, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel No.: 03-2282 2470
ataupun boleh melayari FB Page kat Animation World juga.

takkan Puan CEO je yang bleh nak homey homey angat-angat nya kan...
saya pun nak gakkkkkk..!! 

Cak! doraemon... kita berduet comel-comel peluk-peluk ikit-ikit ehhhh

sebahgian Blogger yang ada,
Ayu, Nannie, Saya dan Kak Misnan 

lepas upacara perasmian selesai, Majlis diraikan dengan cabutan bertuah...Huhuhuhu!
i menjeles okey... ada hadiah doraemon besar-besar.. tahniah ye pemenang bertuah tu..
untung betul jadi orang bertuah..

uwaaaa!!
gewammmnyaaa dapat doraemon besauuuuuuu....

majlis di akhiri dengan sempurna dan happily ever after
*tetibe feeling-feeling cerita dongeng pwinces-pwinses.. hakhakhak...

bila menjelang tengahari, perut pun dah memulakan konsert philharmonic Petronas,
mungkin dek konsert tu terlampau havoc soundchecknya,
 hinggakan kedengaran dek halwa telinga organizer kot,

tetiba je saya dah duduk kat dalam Hotel Cafe The Boulevard..
dan tetiba pulak saya berkali-kali bangun duduk pi amik makanan... hahaha

dan tetiba juga saya tersandar kekenyangan tanpa ambik sekeping pun gambar-gambar makanan... hahahahaha...
yang sempat snap, gambar tisu aje le.. jadik laa kannnn...






7 comments:

imie fatiema said...

terbaeklah bawak anak2, congrats ye dah pindah ke dot com best lah, rajin gi event blogger mesti best kan =)

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

wah, happeningnyer Animation World tu! bila la nak ada kat ipoh agaknya :p

Che Rosliza Che Mat said...

kalau akak pun giler jugak kikiki...tak buruk..comel jer..

attyfir said...

Kty yg dah tua ni pun suka anak patung lagi tau .. :)

KiD said...

rasa nak borong je semua.. kan?

zulie ieta said...

imie,
alhamdulillah dah bertukar..
tengah datang mood rajin ke event ni..
hobi baru katenye..

MrsFarizal,
memang happening.. ipoh dgn penang jauh tak, kalau dekat buleh gi..

che rosliza,
gewam kann dgn patung besar2..
gewwwaaammmm!

kak ty,
suke kan?? hakhakhak normal la gitu kan..

Kid,
memang sangat.. lagi2 voucher tak sempat redeem nih!!

wantie said...

kalau anak petung gebu gebu memang wajib peluk & gentel gentel. hahahaha...


Sensasi nya..,

Us together..