Thursday, December 1, 2011

Syok sendiri di 31 minggu

hari tu ada yang puji muka saya berseri-seri kan..
terima kasih banyak yer.. lenkali puji banyak-banyak lagi yer.. doa tu.. doa.. hehehehe
pastu ade gak yang teka seri ngandung baby girl eh.. hik..hik..hik..
kita tunggu bila baby dah lahir nanti eh, samaade geng ibu nye ke ataupun tambah sorang lagi geng abahnya..

pastu tetiba hari ni rasa nak ber camwhore², eceh!..












takde rahsia ape pun muka berseri-serinya..#kalau betul berseri.. 
cuma yang saya amat pasti, bile saya pregnant ni en. abah tu banyak la bagi privilege nya kat saya..
bak kata beliau, "ibu kalau nak tip top service di manjai, rajin²lah pregnant"

5 comments:

MrS. F!zA said...

haha saya lah tu yg puji seri ngandung gugurl..ahaks

Ietams said...

fiza..
ha ye la tu kan..
nanti puji byk2 lagi eh..
buleh kembang2 lagi.. aww!

MaMa CyDa said...

alolololo ... comeynya mak buyung nan sorang nih ... betullah ... muka berseri2 tuh ...

Fara said...

betul...berseri-seri. tak tipu tau :)

Ietams said...

kak dot & fara,
numpang comey dan seri baby la tu.. hihihihi

Sensasi nya..,

Us together..