Tuesday, December 6, 2011

masuk dalm list mengidam ke?

bile cakap pasal pempuan ngandung mengidam,
biasanye berkait rapat dengan makanan aje kan..

macam kes saya ni, bersungguh benar tiap hari mengimpikan nak buat kek,
boleh ke kite klasifikasikan sebagai mengidam jugak?
belasah je la kan.. janji kita happy & puas bila dah dapat ape yang di cita.

jeng jejengg... setelah bertungkus lumus malam tadi, akhirnya siap juga sebiji kek coklat saya..,

asalnya nak buat pesen cupcake tu.. saiz kecik² dan toping icing cupcake,
tapi malas nak durhaka dengan sifat malas,
ini ajelah yang dapat hasilnya.. muahahaha..
yang penting rasanye sedap di tekak.. cair di perut.. nyummmm..

7 comments:

Izzatul Azma said...

ermmmmm sedapp ! saya pun mmg kuat mengidam nak baking. Makannya idak. Hehee

attyfir said...

kty yg tak mengandung ni pun ..mengidam tau tgk kek nie..

ietams said...

izza,
puas kan bile dah siap buat

kak ty,
ngidam tu semua orang buleh kan.. tak kire le ngandung ke idak.. kekekeke

Yana Yassin said...

lapar punyer pasal, tgk gambar kek rasa nak telan pc,.. muhahahahha.

Unknown said...

teringat2 cake kita raya haitu..skrg alah benda manis mmg stop dlu lah bt cake coklat ni..ahaks

ietams said...

yana,
tu kene jaga-jaga tu..muahahaha

fiza,
alah bende manis mase peknen kire bagus juga, boleh elak diabetis..hihihi

Unknown said...

sedapnya kek coklet ... pos sket kat semban bleh huhuhuhu