Thursday, December 22, 2011

study & collect semula

saya tengah survey² deep freezer..
kalau buleh nak cari yang murah-murah aje.. yang ratus-ratus cukup la..
kalu dapat rege 300-400 lagi bagus.

saya dah nak kene recall balik dan nak kene prepare betul-betul
keperluan, kelengkapan untuk breastfeeding.
target saya nak 100% breastfeed 2nd baby ni.. mudah-mudahan murah rezki anak saya.
selain deep freezer, nak beli breastpump Spectra 3 gak..
ape lagi eh nak kene cari ni... oh ye..storage bag utk store susu pun kene cari.
segala ilmu storage susu nak kene recall balik..
pastu dah nak packing segala benda.. barang saya, barang haziq dan barang newborn..
kemas-kemas rumah..
sok nak balik kampung berpantang, takut rumah dilanggar geroda lagi bila en. abah tinggal sensorang sok.

1 comment:

Suliana said...

sy pun nak survey deep freezer yg murah2 je.. tapi susu blm stok up lagi.. tgu balik kl la.. hehe

Sensasi nya..,

Us together..