Friday, December 16, 2011

Stir Well for a Better Taste

hari ni saya sensorang aje kat office.. huk..huk..huk..
lelain outstation..bukan lah maknanye saya sorang aje yang tinggal konting kanting..
opis saya ni ade 3  kompeni adik beradik.. jadinya lagi dua opis lagi tu ade la orangnye..
setiap satu opis buat produk lain-lain..
tapi tetap dalam satu kompeni induk.. si Sumitomo tu..

biasanye macam ni la.. kalu tinggal sensorang pun bukannye dapat bersenang lenang..
lagi kelam kabut ade la sensorang. Sedar-sedar dah pukul 5... huhuhu

hari ni saya lunch yogurt Nestle & jus pink guava..
nyummm sedapnya..
masa nak buka yogurt tu, baru terperasan kat atas tutup botol tu tertulis,
"Stir Well for a Better Taste"
ya allah! dah lama ke ade tulisan tu?? series saya tak perasan arahan tu selama ni..
patut ler rasa nya masam je bila makan selama ni.. muahahaha..
tapi hari ni saya makan, uh! sedapnyaa...
moral untuk saya sendiri lenkali alert sikit kan.. baru lah dapat hasil yang memuaskan hati..

4 comments:

MaMa CyDa said...

ader ek dia tulis camtuh? siyes akak pon tak pernah nmpk. tp akak kot tiap kali nk makan mmg akan kacau dulu smpi sebati. errrr sedapnya pink guava tuh. cam terliur lah plak huhuhuhu

Ietams said...

sepesen la kita tak perasan kak.. memang tak pernah perasan pun tulisan tu..

sweethOneY said...

Sedappp tapi kalau salah minum boleh tersedak serdak dia tu kannn.

Ietams said...

benda-bende berserdak ni memang nak kene makan secara sopan wanita melayu terakhir kan..kalu idak, sendiri tanggung le akibatnye..

Sensasi nya..,

Us together..