Monday, July 5, 2010

“My Mind is the Scene of the Crime”

pimp myspace profile Semua orang ade rahsia.. tajuk lain, isi cerita lain.. pening & tak paham eh.. takpe.. baca sampai habis yer.. baru leh paham. Sape yang takde rahsia?? Cube cakap dgn saya… sape² yg bertuah yg takde langsung rahsia tu.. Memang saya respek la orang tu, bersih dari rahsia… muahahahaha. Tapi kan, normal ke orang takde simpan satu rahsia pun?? Macam tak normal kan.. Macam saya sendiri ni pun, saya ade rahsia besar yang saya simpan kemas dalam hati saya.. Rahsia terbesar yang saya ada kalau nak tau, saya ni ada kuasa special dlm bidang masak memasak... wahh hebat tu.., tepuk tangan untuk diri sendiri.. (clap..clap..clap..) Yang mana saya buleh gerenti sesape yang makan masakan saya Komfem terasa sedap walaupun hakikatnya tak berapa sedap.. muahahaha.. Nak tau ke Ape yg special nya itu?? Jawapannya adalah keikhlasan . Saya memang taknak sesiapa pun curi special skill saya tu. Hak mutlak saya.. Dengan keikhlasan tu la saya boleh menambahkan kemesraan & kasih sayang antara kami anak beranak dengan mengenyangkan perut suami & anak tersayang saya. Orang kata, kalau nak jaga family dengan baik, kite kene utamakan perut mereka terlebih dahulu.. kalu perut itu dijaga dengan servis yang terbaik, sampai kalah la servis makanan hotel yang berstar² tu,.. insya allah semuanya terbaik juga hasilnya.. mudah-mudahannye.. Sambil cerita ceriti pasal rahsia ni kan, ape kata pegi layan cerita Leo D Caprio yang terbaru ni ha,..INCEPTION tajuknya.., filem ni pun ade kene mengena dengan rahsia gak.. rahsia dia lagi tragis.. jom kita tengok ramai-ramai cemane gayanye dianye rahsia.. poster ha.. minggu depan je cerita ni dah ade kat panggung.. ape lagi tunggu! cepat pi serang panggung yang berdekatan... buleh la sape-sape yg merindukan lakonan Leonardo Di Caprio lepaskan rindu.. **entry ini adalah untuk dapatkan tiket wayang free dari Nuffnang.

2 comments:

My Aulad said...

ita dapat tiket wayang pree lagi ker :)

Ietams said...

My Aulad,
tak lagi k.ita.., baru nak masuk contest ni..

Sensasi nya..,

Us together..