Friday, July 9, 2010

Dinner di D'One Steak Bangi

Alamat
D'One Steak
Jalan 6/7B, Seksyen 6
Persiaran Pusat Bandar 1
Bandar Baru Bangi, Malaysia

hah kemain lengkap alamat kedai makan saya bagi.
bulan lepas adelah dalam 2-3 kali kami 3 beranak beriadah
kat taman depan PICC, putrajaya
kat precint 5..
rasanya nama taman tu,
Taman Seri Empangan Putrajaya
taman ni pun memula dulu Pn As, Kawan Pn. Sob yang rekemenkan

balik dari berpenat beriadah sekeluarga,
dan juga setelah singgah rumah Pn As beli stok Cocoa Collagen Power Plus, (wah detail lagi)

saya ajak en. abah pegi dinner kat D'One Steak, Bangi.
saja je nak gatal² dinner kat luar.
haritu tengok blog kak atty, kecur² liur tengok dia punye menu






sebabkan dah lama gak berlalu..
dah tak ingat makan & minum ape
yg saya tau, saya makan ayam,.. en. abah makan lamb.. haziq mkn aiskrim & serba sikit kami
punya menu.
tang makanannya saya bagi rating 3.5/5 star..
servis lak 2/5 star..
sebab masa tu, nak panggil waiter pun tak tau kat mane..
waiter nya semua berkumpul kat dapur.
meja penuh hurung dek semut masa tu.. minta tolong help!..help!..
pun takde siapa yang layan.

tempoh masa dapat makanan yang di order pun macam tak berapa bagus
orang yang lagi lewat sampai dari kami
dah dapat makanan lebih dulu dari kami.
rezeki kami maybe tak berapa okey mase tu.
sebab tu servis tak berapa okey.
ape-ape pun alhamdulillah kenyang kami makan malam tu.

6 comments:

atty's said...

lagi satu .kdg lain kita order lain lak yang dpt nya ita..pekak badak..waiter nya ..angin je kdg..

Rizziela said...

so far saya pergi kat sana layanannyer ok ajer....bolehlah

Ietams said...

Atty's,
ala.. kak ty pun ade terkena macam saya juga yer..
senasib gak la gitu.
tapi saya puji tempat dia cantik.

Ietams said...

Rizziela,
bukan rezki saya mase tu gaknye
nak dapat servis okey

ain said...

kbetulan jumpe blog crita pasal kedai ni.mmg nak mkn sana mlm ni.hehe:))

Ietams said...

Ain,
selamat menjamu selera..

Sensasi nya..,

Us together..