Tuesday, July 20, 2010

Di Kala Hujan..,

bosan tengah melanda saya, mengantuk. malas. semua ada. tipon en. abah dia membizi.. *boring belek² camera,rupa-rupanya banyak gile gambo & senario yang sudah ber zaman tak di tepek lagi dalam blog. betapa sibuknya saya.. wah! kalah menteri bizinya. tu baru sorang hero.. kot ade 2, 3, sok cemane? insya allah, Allah sentiasa menolong hamba-hambanya. bio le ai bz sentiasa dalam menguruskan tugas seharian dan susah hati sekarang, mane tau Allah mudahkan saya di kemudian hari nanti kan kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan segala. untuk mewarnai hati ai yg macam bosan ni, ai dengan rela hatinya mengade-ngade sajikan gambar diri sendiri-perasan-cun. kalau ikut tajuk, sebenarnya saya nak cerita pasal rutin harian saya di waktu hujan semasa saya panaskan enjin kereta masa nak balik rumah, (kalau ikut gambar ni punya cerita) tetiba pulak, gegila melencong cerita. ampunkan aje la minah senget tengah bosan ni..

5 comments:

Fara said...

hihih....gitu la biladh bosan. lain nk buat lain yg di buat....kdg2 tu xtau apa nk buat

Rizziela said...

Memang kalau dah sampai tahap bosan..kita suka benor melalut kan? Saya pun tengah bosan ni

atty's said...

sekali sekala melalut time bosan .mmg besh ..hehehehe

Cyda Acme said...

alaa dik .. kak dot pon kekadnag kalo boring2 tuh mmg melalut jek tak tentu pasal .. tak tau ujung pangkal :P

Ietams said...

Fara,
betul la..

Rizziela,
suka macam tu kan.. tapi pempuan je kot cenggitu.

Attys,
kadang² je besh kak.. selalunya tidak.. hehehe

Cyda Acme,
kan kak dot kan..

Sensasi nya..,

Us together..