Monday, May 27, 2013

Rakuzen Japanese Restaurant Subang Jaya

Rakuzen Japanese Restaurant
No.15, Jalan SS15/5A
47500 Subang Jaya, Selangor.
Tel: 03-5880 4717


office saya buat farewell party utk mamat yang dok tengah-tengah dlm gambar bawah ni..
bosan yang benornya pi makan kat RAkuzen ni..
asyiknya la pergi makan² kat sini kalau ade apa² occasion...pfttt series jemu!
tapi sebabkan mamat jepun ni  dah nak balik jepun,
kite respek dia ikut je la idea nak makan kat Rakuzen ni.
bukan kene bayo pun.. tadahkan aje la perut ni kann




gitu gini makan..
makan-makan sembang sembang..
makanan jepun, itu aje la pun..
letak hiasan cantik-cantik ..pastu rege kemain mahal.



berakhir juga makan-makan itu di hari itu..
lega..
sebagai kenang-kenangan, saya ajak mereka semua bergambar-gambar.
ini aje la pon rakyat-rakyat opis..
secotet aje makhluknya,..
orang tengok pon macam tak caye.
pejabat ape la ko ni kerja makcik oi? sikit sangat orang dalam opis.
eh.. ko jangan weh.. pi google Diamond Tools Sumitomo,
banyak la info ko boleh dapat.. pasal opis iols..















dan ini regenye RM741.25 termasuk tax.
over regenye..
kalau sendiri sendiri nak pergi makan kat sini memang tak akan ler saya ni.
baik masak sendiri aje kat rumah..
puas hati makan la seberapa banyak & berapa kali tambahnya pun.
sedap lagi amik buffet kat hotel..
banyak choice & boleh buat kenyang  perut suka hati.

tak pe la.. sesekali opis belanja kan..


#entry monday blues.. tak tau ape tah di merabankan..




3 comments:

Ena said...

kdg rege yg dorang caj ni rasa mcm ntah apa2 kan.. tp nasib baik bkn kuar duit kita.. kalo tak memg jgn harap ler.. heheh

YaNa Yassin said...

Xpernah makan kedai camginie, sushi king jer yang mampu pung.

wantie said...

alahai.. nape tak suggest suh mamat yang nak balik jepun tu makan makanan malaysia je. makanan jepun.. bila dia balik sana bersepah sepah kat jepun. tul tak..

pa pe pun mcm ko kata la . dah tak yah bayar tadah je la perut tu tanpa mengomel. ngeee

Sensasi nya..,

Us together..