Friday, May 17, 2013

Acer & Intel "PLAYsure Redefined" Party


hai semuaaaa... salam Jumaat..
meh sat tengok video best nihhh,



very the kewl kannnn???
best giler..

nampak tak watak utama si lelaki yg pakai spek tu??
dok ke hulu hilir bawak ade satu barang tu?

haaa..
itulah dia produk baru Acer.. name gadjet yg terkini Acer sekarang di beri nama
Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™,
Ultrabook™ di inspired dari Intel



baru nak launch 22 May ni..

cepat korang.. sila dapatkan bende yang paling best ni...
cirinya memang menarik tertarik ko memang Da Bomb la.. sebab beliau ini sungguh
•   Ultraportable  - boleh di bawa kemana
•    Detachable - melekapp aje
•    Touch Centric  - boleh main swipe sana sini aje skrin.. sentuhnya.. hebat!!






2 comments:

wantie said...

adoi.. mencairkan jiwa. tak pe tak pe buat buat tak nampak kejap.

jgn smapai dia menggoda aku udah. alahai dah tergoda ni cam no?

zakirasli .. said...

Assalamualaikum, saya dtg singgah sambil follow blog ni ye :)

Sensasi nya..,

Us together..