Tuesday, June 21, 2011

kejap aje

geram pulak tengok gambar budak ni..
bulatnye dia dulu-dulu..






sekarang sudah 4 tahun umurnye..
18hb, Sabtu lepas genap haziq 4 tahun.
Walau takde sape-sape pun wish haziq sabtu tu,
ibu & abah orang pertama wish Haziq, Happy Birthday.. muuahh! sayang anak ibu.
mekaseh yer acik sob sefamili bagi SMS wish besday tu yu untuk haziq saya.
terkojut ibu, ibu iman ingat besday haziq.. very the chemicalnya kan.. hik..hik..hik.. *terharu

kami tak buat celebration party-party pun hari tu.. hehehe
kitaorg pergi KLCC pergi tengok wayang cerita Kung Fu Panda II 3D.
pastu makan-makan lepak-lepak 3 beranak.

gambar takde, sebab ibunya dalam mood malas.
nak amik kamera pun rasa berat. muahaha..

4 comments:

pUanMaY said...

walupun antie lemah bab² calculate dn tarikh² ni kan haziq,,antie nak wish hepi belated beday, haziq jgn noti² tau walupun haziq x noti, siyan ibu haziq,
b a gud boy, b a clever caliph,
muuuahhhhhssss tuk haziq dr antie,,

My Aulad said...

Eppi Birhday Haziq...semoga jadi anak yang soleh, bijak pandai & berjaya.

My Aulad said...

Happy Belated Birthday Haziq.. Semoga jadi anak yang soleh, Bijak pandai.. jangan nakal-2 ..

DRE said...

happy bday haziq may allah bless u always...
deep in ur heart there is a souls of ur ibu n abah...
mmmuuuahhh from momi k

Sensasi nya..,

Us together..