Tuesday, June 29, 2010

celebration utk 'Dia', insan tersayang

pimp myspace profile
kasik panas enjin dulu...,
muahahahaha!!!!
**kek coklat bla...bla..bla.. kes tak ingat nama & flavour kek yg sebenarsuper duper sedap.. name kedai maybe Cake Sensation kot kes tak ingat nama kedai yg betul gak...
pi beli kejap kat puchong nun.. lepas maghrib, rushing woh mencari gitu gini.
kat sebelah kedai kek tu, memang cantik molek ade kedai Domino's Pizza..
memang elok lah timing dorang buka kedai ni awal-awal dulu.
tgh buntu nak celebrate kecil-kecilsecara anakberanak
2 x regular size Pizza kami beli.. flavour ape pun tak ingat..en. abah yg order
tapi dia punye kesedapan, series tering-ingat ke domino an nye..
menu keseluruhan utk sambutan birthday haziq yg ke 3,
18 June 2010
dah berzaman lepas tariknya, baru hegeh-hegeh nak story mory..

4 comments:

Fara said...

bertiga jer..bila nk berempat pulak. ngeeee.

My Aulad said...

Hepi Birthday Haziq...

Syasmeen said...

happy birthday haziq...

Ietams said...

Aunty Fara, aunty Ita & Aunty Meen,
haziq wakilkan ibu ucap
Thank You..

Sensasi nya..,

Us together..