Friday, June 25, 2010

Baca Yasssin

pimp myspace profile bukan main excited lagi haziq ikut atok nya malam tadi baca yasin.. kan khamis mlm jumaat ni elok baca yasin.. saya pun ape lagi, sepantas kilat cepat² jadi mamarazzi.. snapping terus.. muahahaha..


abah & mak saya masih lagi ade kat rumah saya.. sampai minggu depan. ahad ni, abah saya kene warded kat IJN. Hari Isnin tu utk abah saya menjalankan further proses.. samada flushing lagi ataupun balooning.
Sbb dlm tahun ni abah saya dah 2 kali warded sbb Jantungnya. Dulu abah saya dah buat proses flushing, Sepatutnya abah saya dah tak berisiko kene serangan jantung, Bila dalam tahun ni dah dua kali warded, lepas check up hari Rabu lepas, Doktor terus kata ahad warded utk buat further procedure hari Isnin.

2 comments:

Rizziela said...

Semoga pakcik akan kembali pulih seperti sedia kala..amin

Fara said...

insyaAllah....mudah mudahan ayah kak ita cepat sembuh

Sensasi nya..,

Us together..