Monday, June 7, 2010

Wayang Free kali ke dua di e@curve from Nuffnang

pimp myspace profile
baru je balik dalam sejam yg lepas..
jemput haziq yg tengah syok tido kat rumah nenek,
tidur kan elok-elok kat tilam, buka ekon, simutkan, kepong dgn bantal-bantal peberetnye.
dah siap semua, saya turun bawah meng surfing, sambil updet sikit celoteh di blog.
dan yg paling penting saya nak laksanakan misi meng review hasil dari tontonan Movie
"Prince of Persia"
bersama Rice Crisps by Mr Potato.
kali ni adalah kali kedua saya dapat tiket free oleh Nuffnang yg budiman.. terima kasih Nuffies!
semuanya gara-gara rezeki bergolek saya yg cube nasib bagi komen yg ala-ala kretip syok sendiri kat Nuffnang dedulu.
syukur alhamdulillah, jeki saya dapat hadiah tiket free tu.
bukan sahaje dpt 2 tiket wayang free,
mase register & collect tiket tu, setiap pemenang tiket dpt 2 botol Mister Potato Rice Crisps keluaran terbaru Mister Potato.. bukan botol kecik tau.. dua botol besar yang kami dapat.
flavour yg saya dapat BBQ dan Hot & Spicy..saya tak kisah flavour ape yg di beri oleh mereka..
terima saja dgn keriangan.. hehehehe
Rice Crisps by Mr Potato ni berbeza dari jajan lain..
yg mane ia nye mengandungi kebaikan-kebaikan yg kite suke & tak perlu risau nak makan.
sebab ape tau?! sbb flavour yg baru ni takde tambahan MSG, lepas tu 20% kurang lemak, free dari kolestrol, tiada juga pewarna tambahan dan bebas juga dari trans fat.
Bukan ke itu semua satu keutamaan orang sekarang yg sentiasa menjaga kesihatan pemakanan harian.??
bila dah masuk je dlm panggung tu, dah tentu keadaan sekeliling gelap kan, .. sambil layan-layan iklan sebelum tayangan tu start, mulut ni pun mula nak mengunyah Rice Crisps ni..
baru je gigitan pertama & telan, gigih telek botol mr potato tu dalam gelap-gelap tu.. nak tengok flavour ape yg saya makan.. bukan saya je cenggitu, en. abah pun sepesen mcm saya gak.. curious nak tengok flavour ape.. sebab mase gigit sekeping crisps tu, terus rasa macam, "Wow! sedapnye!.. ape dia punye flavour ek"
terus aje mulut kami berdua tak reti nak diam ..mengunyah dan terus mengunyah je keje sepanjang tayangan.. dah memang rasa crisp tu sedap, pastu terasa kelemakannya lagi..,
pastu yg speselnye dia ni tak rasa mcm junk food yg lain-lain yg jelas terasa perasa tambahan. dah memang autometiklah mulut & gigi sentiasa aktif menggerakkan mulut..
bile tetibe rasa mcm haus, teguk pula air mineral free yg Nuffnang sediakan setiap satu kerusi.. huiishh memang best gile la rasa.. takyah beli ape-ape dah jajan kat luar tu, layan mr potato & air mineral tu pun terasa dah kenyangnya.
cerita Prince of Persia ni kann..
best! cerita nye penuh aksi, tapi banyak terselit moral yg bagus utk jaga hubungan kekeluargaan antara siblings. juga menyentuh aspek-aspek kejujuran & kepercayaan sesama siblings.
dalam pada aksi-aksi tu pun, byk gak terselit scene yg lawak.. terkekeh-kekeh semua bila part lawak.
akhir kata dari kami berdua, saya dan en. abah..
betapa seronok, puas hati & gembira yg amat tengok movie ni..
sekian terima kasih.
saya nak masuk tido dah.. babai..
*Entry Sticky Mode till 6th June 10

2 comments:

atty's said...

beshnya dpt tgk wayang free..dpt lak jajan free..

Anonymous said...

Hi there everyone, it's my first visit at this website, and article is genuinely fruitful designed for me, keep up posting such content.

my blog: medical

Sensasi nya..,

Us together..