Thursday, November 20, 2008

takde mood

pimp myspace profile tenet slow melow, blogger pon hampeh.. asyik error jer.. hati pun dah mmg panas, tambah lagi berapi bile hadap tenet maupon blog.. takde mood la.. lately ni mmg hati saye over the sensitip.. tu yg tak brp masyuk nak ber blog.. saye bukan jenis out spoken, jd hal-hal PMS tu takde le saye suke-suke hati nak jaja kat org.. terutama kat org lelaki, mmg tak koser saye nak share. PMS tu kan hal org pompuan.. pendapat saya, hal org pompuan buleh di share dgn kaum sejenis saje. kalo pompuan tu selambe nak inform yg dia peried.. dah tu tak pikir org lelaki yg dia share psl peried tu, suami orang.. dah memang perempuan yg hampeh laaa.. ape hal ko nak bagitau psl peried ko tapi kalo laki org tu pun tak kesah.. melayan gak pompuan tu.. tu dah memang tahap melampau la tuh! tolong LAHHH!! memasing tu dah belaki, berbini pikir la jejauh.. kalaupun anda tu jenis open & tak kesah dlm berkawan, sekurang-kurangnye tolong lah jaga hati laki & bini memasing.. yg "bini org" tu berbalik la pd agama.. elok ke beburak sane sini tanpe pengetahuan laki ko? dah le korang tu weekend husband/wife. yg "laki org" tu tolong le kesian kan bini. Kenangkan susah payah si isteri tiap saat.. macamne si isteri tu buat keje "ALL IN ONE" tetiap hari.. sekian terima kasih.. 'bebelan org yg bengang' kesimpulannye saya dah malas updet utk updet, tengok la esok cemane

5 comments:

beloved said...

Marah sangat nih! Siapa lah bini orang tu yerr...takper2, banyak2kan bersbar yer zulie...

Ietams said...

memang, tak gemo dgn setengah org ni.. dorang tak amik berat sgt psl hukum rumahtangga ni gaknye.. tu yg byk kes ber "KG" bagai tu

ina's said...

alooo..cikpuan,aper kes???

Fara said...

sabo ye...

ras-adieza said...

kadang2 'environment' macam ni yang menakutkan akak. tak sedar masing2 dah ada title isteri, suami, ibu dan ayah.

Sensasi nya..,

Us together..