Monday, November 10, 2008

Setiap kali mesti macam ni..,

pimp myspace profile setiap kali pergi tesco tmn midah ni kan, kompem Abah haziq menyinggah kat booth PDA ni tau..., tecian je ibu nengok kan.. tunggu bah eh, bulan 12 sok bile dah dapat dividen ASB sok ibu belikan utk abah.. kalo draw skrg, sayangg.. drop dividennye nanti.. Abah nye target nak beli Touch Pro PDA Phone.., beribann wohh!.. bile la duit ni nak bergolek datang yerkk.., hemmm.. (sigh)

4 comments:

Fara said...

ita, klu ada ilmu leh wat duit dtg bergolek kongsi ye. hehehe...

Ietams said...

tu la kan, ilmu ape ekk..

my heart said...

zuli,dulu bila kita bca entry wak yg lepas tentang tesco extra nie awak ada minum kat oldtown white cafekan?hari tu kita pi puas cari tak jumpa?

Ietams said...

makcik, oldtown cafe tu tertonggok besar kat tepi jalan besar.. jalan cheras kajang tu je.. betul-betul depan pekan tmn midah, sebelah toyota & honda showroom. Bukan dlm tesco tu yang..

Sensasi nya..,

Us together..