Tuesday, November 18, 2008

terbangun

pimp myspace profile malam ni saye awal gile tido, kul 9 dah titon, gara-gara nyusukan haziq.. hajat hati nak tido kan haziq jer, sekali buleh ibu haziqnye pon ikut lentok bile dah ter tido awal ni, kompem tengah-tengah malam terjaga. teringat la macam-macam, dgn kain tak sidai pastu baju utk esok tak ber iron. Yg utamanye, tak buat aktiviti rutin, ape lagi.. BLOG la kan, (i dan blog ni dah mcm pakwe makwe tauu.. abah pun ade gak bunyi-bunyi jeles kenkadang tu.. saje je le abah tuu!) kalo abah tak ikut tido sekali memang beres dah keje tu sume.. tapi mase celik mata tadi tengok abahnye pun lentok sekali kat sebelah. dah tu tak reti-reti nak buat sendiri?? TAPI kann.., saye tak terus pun buat keje yg tak beres tu.., BLOG yg saye terjah dulu.. kerja tu kejap lagi lah baru buat..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..