Saturday, November 3, 2018

Bunkface - Shiver


#Bunkface - Shiver






Pagi jumaat semalam dengar HotFm
Ada BunkFace sebagai artis jemputan mereka
Untuk promote lagu baru #Bunkface bertajuk Shiver
Baru saya tahu lagu tu baru lagi rupanya ya.. ingat kan tahun lepas punya lagu.
Kami anak beranak memang tengah layan lagu ni dah sebulan dua gak la.
kami mula discover lagu ni dari iklan² youtube la.
youtube pun boleh tahan banyak iklan nya macam tengok tv3 gak kan..
masa dah habis tengok drama, ada promo lagu ni.. terus layan.
DANnn terus tersuka.

Yang lagi puca anak-anak saya suka lagu ni sebab VidClips ni shoot kat MAPS Ipoh.
Anak-anak saya memang suka sangat la part-part theme park ni.



No comments: