Thursday, November 23, 2017

Promosi Mini Wipe Tissue


Dekat office sekarang ni, dah ada kedai baru kat Ground Floor
News.com.
Memang bagus nau ler buka kedai2 cenggini kat building ni
Yang penuh dengan cafĂ© with alcohol and so on..*paham² je la kan..
Lepas ni Tak payah le saya nak seberang jalan jejauh semata nak ke Seven eleven

Untuk membeli cultured milk drink. *eycheh!




Try sekali masuk tengok² apa yang menarik.
Wahhh memang menarik sangat nihhh,
Mini wipe tissue 50 sen aje satu paket,
Tapi untuk dapatkan harga tu kena la beli 2 paket sekali baru la dapat harga RM1
Kalau sesaje nak beli sepeket je mini wipe tissue tu memang tak dapat la 50 sen,
Pakej dia is “buy two mini wipe tissue only pay RM1”
Duit ade kat tangan cume RM2, dapat 4 packet je la saya beli haritu.

Tempoh promosi nya sampai 30 November aje.




Nak kena repeat beli banyak² ni, boleh buat stock.
Comel je tisu basah mini ni.

Sedang comel je masuk handbag kecik den!






No comments:

Sensasi nya..,

Us together..