Thursday, December 29, 2016

What Color Matches Your Personality


ehhh dah nak naik tahun baru.
wahhh kejap nya masa berlalu.
lately ni ada kisah sedih arwah Dr Nik Idzni Dalila kan..
yang kisah (Kamal Effendi) suami yang mengahwini isterinya
walaupun tahu isterinya yakni arwah Dr Nik Idzni Dalila ni penghidap kanser stage 4.
trending kan sekarang kisah Kamal Effendi ni.
rata-rata wanita-wanita ber Gen Y dalam FB list saya mengagumi kasih sayang beliau.

**ye zaman sekarang ni semua perempuan² syok sangat layan cerita cinta drama pukul 7.
    pukul 7 tu le waktu bizi saya sehari-hari. huhuhu..

bila tengok insta arwah Dr Nik ni.. ter penggil minat saya untuk tahu saya ni dalam golongan 
warna ape.

warna Arwah Dr Nik ni warna pink. Gigih la saya pun nak tau apa warna saya.
sekali rupanya saya pun dalam kategori yang sama.

ya! sama



You are pink! You're full of love and affection, and family is everything to you. Sometimes you need protection, special treatment and desire to live a more sheltered life. Pink people require affection and like to feel loved and secure, and can sometimes appear to be delicate and fragile. They also tend to be charming and gentle




saya pun Pink color rupanya ya...
nampak je keras tapi lembut hati dan perasaannya.
sensitif juga.. sentiasa ingin disayangi dan di jagai.. Gittew!

 







No comments:

Sensasi nya..,

Us together..