Sunday, July 5, 2015

Chic & Basic - Amethyst



bukak Instagram, jamu-jamu mata..
ternampak kawan sekolah punya gambar.
dia update pic insta clearance sale tudung naelofar.


tah kenape, tetibe macam terpikat pulak nak mencuba selendang instant naelofar ni.
bila dah komen menanya "berapa regenye dah clearance ni??"
tak sangka pulak di reply dgn sepantas kilat
ija nama beliau.. dia suruh pm ke fb page dia..
tak memasal laju je tangan on facebook.
tetibe pantas juga pm ija bertanya kan harga.
daripada tanya saja-saja pada asalnya.. tak tau kenapa datang pulak minat utk membeli tanpa di duga.
deal punya deal...
ter berkenan dengan satu color tu..
pantas saya meng google kat NelofarHijab



ye... Amethyst jadi pilihan di hati...

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Tengok patung ni pakai nampak sweet-sweet..
terus terbayangkan empunya diri sendiri akan jadi sweet seperti patung tu jugak
berdoa- dan berdoa..



#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

penuh harapan moga moga shawl ni dapat labuh menutupi dada depan dan belakang
almaklum mengenangkan harganya puluhan ringgit.
risau juga bila difikir-fikir..
timbang tara rasa ... kalau tak tutup macam yg diharap
mesti rasa kerugian tersadai je kat lemari esok-esok

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

dan sesampainya parcel pos laju ni,
saya menerai tudung tanpa lengah,












yes!! menepati kehendak hati..
dapat tutup depan dan belakang.
walaupun tak seberapa sweet nya macam patung model Naelofar..
perasan sendirikan aje la sweet tu sikit pun jadi lah...
terima kasih ija.. akak beli iye..






1 comment:

CikLily Putih said...

nak cover muke dengan love love plak... huahauhauhau

Sensasi nya..,

Us together..