Wednesday, March 11, 2015

Wedding Anniversary Giveaway NaelofarHijab



jenjalan menyinggah ke blog FAMF,
nampak dia ade buat entry giveAway..

terus terdetik nak mencuba tahap tuah saya 
dalam giveaway puan punya blog yang meraikan wedding anniversary beliau yang ke 4 tahun.
boleh klik gambar atas ni untuk sama-sama join ye..,


Happy Anniversary yang ke 4 ye MommaSuci
semoga bahagia dan berkekalan selamanya dunia akhirat.


saya tag,


hahahaha, tolong la buat juga kalau sudi ye..sorry tagged kamu berdua tau..
anda adalah orang paling comey saya nampak hari ni.. 

KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN PADA 12 March 2015 sempena anniversary aini. TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 11 March 2015 Jam 11.59 malam.


2 comments:

sha dhira said...

good luck kak,

Jari Manis said...

good luck Ietams...terima kasih kerana TAG JM..cuma nk join tu..hurmm...mcm tak sempat je

Sensasi nya..,

Us together..