Friday, October 24, 2014

Tak Sempat



alaaa...
blog di tinggalkan lagi.. hewhewhew....
kesibukan apakah ini??

ada 2-3 entry
elok tersimpan dalam draft yang belum sempat disudahkan
penceritaannya.

meh tengok.. ape ye cerita yang ada?

  • Cerita Raya Aidilfitri 2014 belah Family in Law
  • Cerita Raya Aidiladha
  • Cerita Birthday saya
  • Cerita Abah Saya
  • Cerita hospital

see...?!! banyak bukan.. gaye mak datin sangatt.. membizi bagai..
hahahahaha..

insyallah ade kelapangannya..
pasti ade jua di siarkan cerita-cerita tak best saya...

Selamat Hari Deepavali,
Selamat Bercuti,
Selamat berhujung minggu


Salam Jumaat dari saya.. ! :')
Salam Tahun Baru 1436 Hijriah,



4 comments:

Amy J said...

wah, banyak post yang disimpan tu. hahaha.. memang busy ni nampaknya >.<

salam Tahun Baru juga kak :)

Kesuma Angsana said...

hehehe... terlajk busy lah lately yer, samalh lah kita !

ietams said...

Amy J,
banyak tersimpan sampai tak tau cemane nak update dah.. hahahaha..

KA,
tetiba rasa over bz. acaner..
errr.. malas pun ye gak benarnya saya ni..

nurul fazreen A.V.E said...

wah..dasat..byknya post..buat slow2.take yr time

Sensasi nya..,

Us together..