Thursday, October 9, 2014

Orchid Pembersih Khusus Wanita

Kita ni orang perempuan ni kan..
selain kena jaga muka dan tubuh badan,
Ada satu tempat lagi yang kite kene jaga
betul-betul dari segi kebersihan,

Tau ape dia??
Penjagaan alat sulit ataupun alat kelamin kita la Jawapnya..

KakNon, DikNon.. CikNon..
Kita kene jaga ia betul-betul.. terutamanya tentang penjagaan KEBERSIHAN.

Kenapa penjagaan kebersihan alat kelamin tu penting??
sebabnya..,

Alat Sulit atau alat kelamin kita ni
berkait-rapat dengan pengeluaran darah haid,
Hubungan seks dan juga kehamilan.
Haaa!!! Jangan main-main..tauuu..!!

Saya nak ceritakan satu produk baru
rangkaian pembersih khusus wanita
yang menggabungkan ciri terbaik herba tradisional
dan pH seimbang yang terbukti secara dermatologi
membersihkan bahagian intim wanita dengan lembut dan efektif.

Orchid pembersih khusus wanita,
satu lagi jenama yang dihasilkan daripada Kump. Syarikat Lam Soon.
Syarikat Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd (Lam Soon) adalah Pengeluar
bagi produk  bagi pelbagai produk penjagaan kesihatan, barangan keperluan rumah dan makanan yang terkemuka di Malaysia.
Antara produk berkualiti yang dihasilkan termasuk sabun kecantikan May,
sabun Fruitale FairWhite UV , Antabax, ZIP, Labour.


lebih 100 wanita berkahwin yang
telah mencuba rangkaian Orchid kagum dengan pembersih tersebut.
Semuanya sebulat suara bersetuju bahawa
Orchid membantu meningkatkan keyakinan diri
dan merasai semula keghairahan dan kemesraan berumah tangga,
menjadikan setiap malam bak malam pertama.

Bila dengar tagline “Setiap Malam Bak Malam Pertama”..
Wahh, makcik ni pun tak berlengah terus semangat guna,..
Hahahaha..!!
Jeng jejengg..
3-3 koleksi saya terus ambik. *tamak menguasai


Rangkaian Pembersih Khusus Wanita Orchid
mengandungi ramuan tradisional yang suci
dan menyubur seperti Manjakani, Kacip Fatimah
dan Daun Sirih yang memberi bau yang segar,
mencerahkan dan mengembalikan keanjalan kulit
dan merupakan penyelesaian seimbang
yang sesuai untuk semua jenis kulit.
Formulanya yang lembut dirumus bagi meningkatkan kebersihan,
keselesaan dan memberi keseimbangan,

pada masa sama mengurangkan kerengsaan kulit
dan ketidakselesaan yang kadangkala
disebabkan oleh perubahan pH semulajadi  di bahagian intim.

mempunyai pH seimbang 3.5, sesuai untuk bahagian intim,
100% bebas paraben dan diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi.
Pembersih Orchid yang lembut
dan berasaskan air memberikan wanita tahap kualiti



dan keselamatan tertinggi dalam memenuhi
keperluan penjagaan diri mereka yang paling intim.



*letak kat tangan pun takde buih..

Ia juga mengandungi Aktif Pencerah Kulit
yang membantu mencerah dan mengimbangkan tona kulit.

Orchid didapati dalam tiga variasi iaitu
Romantis (botol pink),



Intim (botol biru)


dan Anggun (botol ungu).


Setelah saya cuba setiap satu,
Hati jatuh terpikat dengan si Biru, Intim (botol biru)



Bau nya sama macam bau mandian bayi..
Padan sangat dengan saya yang cintakan bau bayi..

Apa yang membuatkan pembersih feminin Orchid unik?

Manjakani digunakan kerana,
Kandungan tannin yang tinggi
membantu menegangkan bahagian intim
selepas melahirkan anak.
Sifat antiseptik semulajadinya berupaya mencegah jangkitan bakteria,
kulat dan yis (punca utama gatal-gatal
dan bau kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita).

Kacip Fatimah, yang kaya dengan fitoestrogen
dan mampu mengawal fisiologi wanita.
Ia juga dipercayai mampu meningkatkan libido wanita
untuk kebahagiaan rumah tangga secara tradisional.

Daun Sirih terkenal dengan kemampuannya
menyegarkan dinding kelamin wanita,
mengembalikan keanjalan dan mengurangkan cairan
berlebihan yang boleh menyebabkan ketidakselesaan
dan rasa tidak menyenangkan untuk sesetengah wanita.
 



Bila dah bersih, nyaman terasa.. Sifat Yakin datang dengan sendirinya.
Nak possing depan kamera pun tak payah nak senyum lebar sangat,
Dah Nampak ayu secara semulajadi. Betul kan..??

Jangan Lupa Orchid ya…,

“Alami Semula Keyakinan Diri Anda Dengan Orchid “

Sebotol Orchid 210ml dengan reka bentuk feminin
dijual pada harga RM4.90 dan boleh didapati di seluruh negara.


Tata!

4 comments:

Jari Manis said...

murah je harganya...kalau ok sesuai tak per sbb adik ada pernah guna tapi bukan produk ni lah...asyik menggaru je kat bhgn tu..maybe produk tu x sesuai

Amy J said...

saya x pernah lagi try produk intimate macam ni... in shaa ALLAH maybe one day..

macam kak JM cakaplah. takut x sesuai. risau lak kan..

Anonymous said...

Hi. I've been using this product for a month. It worked wonders and yes, lightens up the skin and make it smells good. BUT.. all good things comes to an end. When its bound to be the time of the month, it makes Miss V smell funny. And the discharge, too. Macam awal pagi tadi bangun, lendir keluar dalam kuantiti yang banyak. And yes, I shit you not, baunya pelik. Macam kena infection begitu. My friend introduced this product to me. We kinda use it at the same time. It happened to her as well. But worst, when she stop using it so sudden, kena macam allergy reaction, and kulit labia miss V kering, then crack sebab too dry. And we all know that it hurts like a bitch. Tu je feedback I. I immediately stop using it today and hopefully, the condition of my V will not worsened.

ietams said...

Cik anonymous,

setiap orang lain-lain jenis kulit kan.
tak semua yg boleh serasi dengan satu-satu produk tu.
mungkin kulit cik tak sesuai dengan produk ni.
terima kasih sudi kongsi pengalaman ye.

Sensasi nya..,

Us together..