Wednesday, May 7, 2014

Zumba Party at D'Adza Fitness


 





Assalammualaikum..

Pernah dengar senaman Zumba tak??

Kalau Zumba di google search kan, didefinisikan sebagai;

an aerobic fitness programme featuring movements inspired by various styles of Latin American dance and performed primarily to Latin American dance music.

 

Kiranya kalau dalam Bahasa Melayu nya senaman Zumba ni bermaksud satu program senaman aerobic yang dicampurkan dengan pelbagai rentak tarian dengan menggunakan lagu-lagu berirama rancak seperti senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek dan segala nya rentak muzik yang rancak. Haaa begitu la kirenya maksud Zumba ni dalam Bahasa melayu.

Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.

Saya ni kan.. ingin sangat nak ber Zumba dari sejak-sejak Zumba ni di kenalkan. Saya ni memang suka aerobic, senam, jogging, menari pun suka.. Cuma malu je yang lebih.. dedulu masa zaman sekolah rendah memang-memang penari sekolah sesaje saya ni setiap kali hari Majlis ucapan & pencapaian hadiah sekolah rendah setiap ujung tahun. Best sangat-sangat lah kalau dapat menari!

Oleh yang demikiannya, dengan ini.. dengan sukacitanya
Saya nak war-warkan pada peminat Zumba,
(terutamanya pada diri saya memang ternanti-nanti nak berZumbanya ni)

pada tarikh 11hb Mei 2014 , D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD, bakal mengadakan sebuah acara Zumba iaitu D'ADZA ZUMBA PARTY bertempat Dewan Cempaka Ampang .
WOW!! Best sangat kannnn…,

 


D'ADZA ZUMBA PARTY

Tarikh : 11TH MAY 2014
Masa : 11.00am – 3.00pm
Lokasi : Dewan serbaguna cempaka, ampang jaya

Pelbagai aktiviti menarik ada tau. Antaranya;
 
è Zumba Fitness

è Zumba for Kids

è Zumba Gold

è Cabutan Bertuah

è Bazaar Jualan
 
 

Kalau tak nak join sama-sama berzumba pun takpe, korang datang untuk cabutan bertuah je..

Haaaa… saya tau, ada yang suka sangat cari tuah ni kan.. mana lah tau kot-kot korang salah seorang yang bertuah hari tu kan..

Hadiah cabutan bertuah best-best tauu..
 
#Ada hadiah hampers ;
#Ada hadiah barangan elektrik;
#Ada hadiah Telefon Bimbit Lenovo;
#ada hadiah 1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 hari 1 malam ;
#ada hadiah 1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 2 hari 1 malam .




 



Wohooo!! Lumayannya hadiah-hadiah cabutan bertuah niii!!!

Jangan tunggu lagi, cepat-cepat lah register! Boleh cuba nasib utk menang cabutan bertuah.

Boleh juga kita berzumba bersama-sama.. hoyyeh!! *ewah*

*{ Event Details }*

Date : 11TH MAY 2014

Time : 11.00am – 3.00pm

Lokasi. : Dewan serbaguna cempaka, ampang jaya

11:00am : Registration

11.45am. : Bacaan doa

12.00Pm. : ZUMBA KIDS with ZIN ELLA (RM10 only for 7-11yrs kids)

12.30pm : live performance by ALFIE ALWI(TIGA)

12.45pm : lucky draw

1.pm : ZUMBA FITNESS by ZIN D'ADZA RINA also featuring special guests singer's from D'ADZA BAND members..
☆Tuty d'adza band ☆Shazroul d'adza band ☆E-one d'adza band

1.45pm. : lucky draw

2pm : ZUMBA GOLD by ZIN JLO GOJES


2.30pm : games and photo session with participants, zin's , crews and vip ..

 

Pre-Register : RM40.00

Register at the Door : RM50.00 { WAYS TO REGISTER AND PAY EARLY }

Adza tutyrianti bt adenan

0142335336

Cimb bank 14760001625205

Maybank ( 112259114990 )


(will give address to mail receipt and do sent me reference payment number)

 

{ WE ARE ALSO STILL ACCEPTING VENDORS! }

Spot fee is Rm50 for 1 table with 2 vip passes .

We will not duplicate vendor type. First come first serve!

Contact Adza Tuty at 0142335336 to reserve your spot NOW...!!!!

 

{ GOODIES } –

200 pax goodies bag : free mineral + tidbits+ goodies (1st come 1st serve)

 

Eh! ada Lagi satu specialnya…
Ada VIP PASS untuk Blogger juga tau.., boleh terus hubungi Mak Dara gojes untuk butiran lanjut.
 
 

 D'Adza Fitness Medial social;
 
D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/
D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/



 ni saya iringkan sekali klip video Youtube zumba nak bagi korang panassss!!
biarkan hati itu geraam aje nak berzumba.
jom berzumba jommm!!! yiiiihaaaaaaa...!!!





 
Amacam?? ada rasa panas nak gelek-gelek??
hahahahahaha *larikss..









8 comments:

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

tak pernah lagi berzumba, tapi sgt teringinn!!
btw, jemput join GA saya di :-
http://fatihashuhaimy.blogspot.com/2014/05/mrs-farizal-ga-2014.html

hhehee:)

Sobri Yaacob said...

owh zumma.ni klau buat leh tahan juga letihnya.berpeluh tapi best sbab lagu rancak cuma step dia mula2nak buat pening gak

Jari Manis said...

kalau mcm tu ietams kena pergi ni..tak pergi rugi...mana tahu dpt cabutan bertuah nanti aminn

lieyalatif said...

wow zumba!!! serius best....

lieya selalu buat gak tapi buat kat umah jek, bukak youtube pastu tekinja2 sorang2 sambil dayyan tgk pelik hahaahaha

CikLily Putih said...

jumpe kat sana nanti, k lily pun pi gak ye..

hazman fadzil said...

alaaa..... tak sempat nak join laa... kalau tak boleh tengok saya yang semput dulu kan... hik3x

Siti Fatimah said...

my SIL selalu ke berzumba. da slim sekarang. tapi tu le tak de masa nak berzumba.

Ema Johari said...

Salam ietam...camana sakit urat tak berzumba...apapun nice to meet u... akak dah emelkan gambar zumba tau. check emel.

Sensasi nya..,

Us together..