Monday, May 26, 2014

Majlis Pelancaran Produk Baru Havarline Diamond D-Collagen, Royal Chulan Damansara




Pada Jumaat baru-baru ini, bertarikh 23 May 2014,
Satu Majlis yang penuh meriah dan juga glamour telah diadakan  
di Hotel Royal Chulan, Damansara.
Majlis ini diadakan bersempena Pelancaran Rangkaian Produk baru yang dikeluarkan oleh Havarline Diamond Sdn Bhd 



dan Saya berkesempatan menghadiri jemputan 
ke Majlis yang gilang gemilang ini yang bertemakan warna biru.




Majlis yang gilang gemilang ini yang telah dirasmikan oleh
Yg Bhg Senator Dato' Seri Ahmad Bashah Bin Mohd Hanifah
Timbalan Menteri Kementerian Perdagangan 
Dalam Negeri Koperasi Dan Kepenggunaan.



orang-orang kuat Havarline Diamond,
En. Hamka, Cik Mar, Cik Nim dan Cik Ya






Rangkaian produk baharu yang dilancarkan ini termasuklah D-Collagen, D-Babes iaitu White Coffiee minuman intim dan dalaman untuk wanita dan rangkaian pilihan D-Soap iaitu sabun rawatan Spa Carbo Bar Soap,Bird's Nest Soap, Dead Sea Mud Soap dan Marina Collagen Soap.



Havarline Diamond Sdn Bhd (HDSB) telah ditubuhkan pada
tahun 2013 dan terlibat secara aktif dalam menyediakan
suplemen kecantikan berkualiti tinggi dan produk kosmetik
di Malaysia. 



HDSB menjadi pilihan utama rakyat Malaysia sejak memperkenalkan produk sulungnya, D-Kolagen 
yang menggabungkan kebaikan kolagen marin dan bahan-bahan
premium lain seperti sarang burung, madu, Pitera,
Goji Berry dan delima yang telah terbukti secara klinikal untuk memperbaiki keadaan kulit dan 
di iktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.



Produk HDSB meliputi pelbagai suplemen kecantikan 
yang kini boleh didapati di lebih 200 rakan kongsi
perniagaan di seluruh negara.



Untuk Lebih Lanjut boleh Hubungi Havarline Diamond
yang ber Alamat di;
Havarline Diamond Sdn Bhd
3A25, Level 3A, Blok A, 
No. 1, Jalan SS20/27, 
Damansara Intan, 
47400 Petaling Jaya, 
Selangor Darul Ehsan

Hotline: +6019 968 8000
Phone: +603 7731 1021
Fax: +603 7731 1021


dan juga Social Media mereka;
Facebook: dcollagen
Twitter: dcollagen
Instagram: dcollagen




dan saya akhiri entry ni dengan #OOTD saya di majlis itu.







#kredit pada AyuJean untuk gambar-gambar.. Tq Ayu!








8 comments:

Jari Manis said...

pelbagai product collagen sekarang di pasaran kan..perlu pilih je mana yg sesuai dgn badan..ada yg serasi ada yg tak

PakcikLie PCL said...

fasyen jubah ! menarik dari ietams...

Cekelatmanih (Bufy Achik) said...

bestnya sis dapat pergi event ni.. Macam menarik.. :)

Ema Johari said...

tak pernah try mana-mana collagen pun setakat ni.

Ema Johari said...

tak pernah try mana-mana collagen pun setakat ni.

Pondok Papan said...

Hehe..memang seronok dapat hadirkan diri dalam majlis sebegini...yang pastinya sebuah perkongsian ilmu yang tiada nilainya...

Hanny Abdullah said...

Macam2 product dah ada sekarang ni, kena pandai buat pilihan dan sesuai dengan sistem badan kita..:)

Siti Fatimah said...

tuan tanah lah yang paling gijesss...

Sensasi nya..,

Us together..