Tuesday, April 15, 2014

Saya dengan TAPI






Mood saya tak best TAPI buat-buat ceria
Bz dengan kerja TAPI malas nak buat
Perut tak sedap, memulas. Angin berbunyi riang (malu dengan orang sekeliling, takut je dorang dengar bunyi perut ku) TAPI dah banyak makan sejak dari subuh tadi..
Hati membuak rasa nak pergi shopping lunch time karang, TAPI tenaga badan cakap malas nak pergi
Mata tak ngantuk, TAPI setan bisik suruh sangap tak sudah-sudah gaye macam tak tidur seminggu.
Perut dah kenyang makan pulut kuning cicah sambal sotong pagi tadi, TAPI hati rasa nak makan makan makan dan makan macam takde berkesudahannya aktiviti makan saya.
Kesimpulannya, hari ni adalah hari TAPI saya..  baru letak 6 point je..dah  penuh dengan perkataan TAPI setiap point.
Salam Selasa dari saya untuk semua!
LOL,
zulie ieta.
15 April 14


bekal saya pagi tadi,
dah selamat dalam perut..



3 comments:

Jari Manis said...

SEdapnya...rajinya masak...buang jauh2 TAPI tu nanti kang semua kerja tak menjadi :-)

yana yassin said...

Tapi , kemain sedap bekal. Rajin nyaaaa :)

Siti Fatimah said...

Tapi... tapi... tapi kan... nak makan pulut kuning tu jugakkkk.waaaaa...

Sensasi nya..,

Us together..