Friday, March 14, 2014

Menang Mega Giveaway Intan berlian


dapat parcel dari Pos Laju..

yey!! hadiah saya menang Giveaway Intan berlian haritu dah sampaii..
suka suka sukaaa sangatt..

saya menang cabutan ke 6
dapat sehelai jubah cantik gojes dari Jubah Gorgeous.

terima kasih ZarIna Naniey!..

ni jubah yang saya menang, 
kalau nak lagi detail boleh terus pergi kat page Jubah Gorgeous,
ada banyak lagi pilihan jubah-jubah gorgeous kat sana..

biar model yang cantik je kasik post gambo jubah yg saya menang tu kat sini eh...
nak tunggu tuan tanah possing kan jubah ni,
kene tunggu diet kurus menjadik, baru boleh pakai.. hewhewhewhew...
*sekarang tuan tanah tgh mengalami masalah pertambahan inci lemak

 


4 comments:

Sobri Yaacob said...

wah tahniah sis.. murah rezeki..
mnbung inti :P

KiD said...

untung laaaaaa.... baju raya

wantie said...

tahniah...lawa jubah tu...

ala..apelah sangat inci lemak kamu tu ieta..tak de pun akak nampak tembam. comel lagi ada la..

shasha yacob said...

tahniah akak :)

Sensasi nya..,

Us together..