Thursday, January 9, 2014

Buat Masa ini Saya BUSY

ehh dah hari Khamis..
tak sangka bila haziq dah sekolah darjah 1, lagi cepat pula masa berlalu.. hui haiii..

NGANTUK..NGANTUK..NGANTUK..NGANTUK DAN N.G.A.N.T.U.K.
itu je yang senantiasa bermain-main di fikiran buat masa ni..

saya masih tercari-cari lagi pembahagian masa sekarang..
dengan kata lain, belum lagi serasi menerima kenyataan yang anak dah bersekolah.
yer.. saya memang over. 


eh dah tengah malam pulak ha dah ni..
okey ye..baii.. jumpa lagi!

5 comments:

wantie said...

hmm.. it wil take a little bit time. nanti lelama dah biasa la bahagikan masa tu.

kalau akak, lepas magrib sampai kul 10 memang tumpu kat anak dan kerja sekolah dia je. kul 10 nak taknak anak mesti kena tido.

then lepas tu baru belek belek dapur ke kain baju ke utk kemas kemas.

then lewat jugak le tido..lelama gini dah terbiasa dah

PakcikLie PCL said...

Assalam Ietams..yeah memang sibuk bila anak2 dah bersekolah...kadang tak sempat nak bersosial...sy pon kurang blogging dah ni dgn keja yg bertambah kat pejabat. Awal tahun memang mcm tu lah nampaknya..

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 227
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anonymous said...

Gаnga Nagar anԁ Ashoka Nagar аre the areaѕ come
under Hennur. You can cook with green tea аnd you can use it tο make green tea iced-cream.
KAI RYSSDAL: Even the most enviгonmentally conscious among us can never be truly
green.

My site - green pan - ,

lizz said...

betultu kejap jer masa berlalu..skang anak saya dah dajah 2...macam tak cayakan...tapi tu lah kenyataannnyer...hehe

Sensasi nya..,

Us together..