Friday, December 20, 2013

Dah Bertunang 10 tahun


tahniah pada Saya dan En abah..
dah 10 tahun bertunang.
Walaupun banyaknya pancaroba bagai melanda kami..

20hb Disember 2003 ,
10 tahun yang dulu officially saya jadi tunangan En. Abah.
dalam pada tak layan tak layan beliau dedulu tu,
tetibe terima lak dia punye pinangan.

punya la berdebar, malu, takut sangat-sangat mase hari bertunang tu..
dah le tak pernah lansung jumpa dan kenal family en Abah.
mase hari tunang tu le yang barunya berkenalan dengan bakal dek beradik dan mak ayah mertua.. huhuhu

tau tak 20 Disember adalah hari lahir mantan PM kesayangan kita?
saya ambil dari Sini Sumbernya

Hari lahir sebenar Tun Dr. Mahathir Mohamad ialah pada 10 Julai (1925) dan lazimnya disambut oleh keluarga dan rakan-rakan terdekat, bukan 20 Disember.
Namun 20 Disember sudah dianggap sebagai hari lahir rasmi beliau yang lazimnya diraikan pada majlis-majlis rasmi.



2 comments:

wantie said...

tahniah... bila menginjak 10 tahun rasa mcm tak percaya je kan. bahagia suka duka bersama... tunggu pulak bila sampai 20 tahun nanti perasaan tu lagi teruja tau..

Tahniah ye.. moga gerbang bahagia ni akan membawa ke Jannah.

Khir Khalid said...

Wahh tahniah.. semoga diberkati kehidupan di dunia & akhirat.. aamiin.
kebetulan 20/12 tu birthday sy juga.. :D

Sensasi nya..,

Us together..