Friday, November 1, 2013

LHDN EPF SOCSO POS LAJU


hari ni saya tak sempat nak siap kan auto publish entry.
esok kan hari Deepavali.
isnin minggu depan office kami tutup.
cuti ganti deepavali..
Selasanya cuti awal muharam.

kebetulan hari ni satu haribulan,
untuk elak sebarang masalah..ke delay an,
saya berjaya menyelesaikan segala bil pembayaran
payroll / account semuanya hari ni.
penuh dgn duduk dlm kereta aje dah hari ni..ermm..,

komen2 pun x sempat nak reply..
bz sikit kan hari ni..
lagi pulaknya handphone saya tersadai kat Samsung service ctre.
nak surfing guna tab ni.. malu.

gile besarnya kan nak hadap gadjet kat pejabat orang cenggitu.
tak guna tau hangkut tab besar gabak yang berat ni kesana sini.
tapi tak pakai. buat berat bahu je..

saya pun tak paham pesal le minta en abah bagi hadiah tab besar ni dulu..
tapi tak boleh komplen kat dia,
mau kene bebel sakitkan jiwa raga tu kang.
baik dediam redhokan aje,

cuti 4 hari ni saya nak cuba manfaatkan sebaiknya.
plan nak rileks rileks kat rumah aje.
takde plan nak jejalan mana mana... musim ujan kan,
mane la ade yg best nak pergi.
dok rumah je la dediam..

selamat bercuti ya!


7 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

selamat bercuti...

blogger lelaki said...

salam maal hijrah

Sobri Yaacob said...

selamat bercuti ya..
p/s: tak gemar gak pakai tab..rasa berat gila nak bawak ke sini sana :)

izan mama mia said...

happy holiday

adzairdawati makdara said...

selamat bercotiiiiiiiiiiii :)

wantie said...

amboi.. cuti dah ngalahkan cikgu sekolah kamu ni. jeles I tau.

eynda said...

Paling best cuti boleh lepak guling2 kat rumah...home sweet home kan :-)

Sensasi nya..,

Us together..