Monday, August 26, 2013

completed! 1y6m imunisasi

fuhh lega betul bila dah completed dah
injection imunisasi ziyad..walaupun minggu depan dia dah 1thn 7bln..hihihi..
raya kan.. delay le..jadinya..
sabtu aritu kami ke pusrawi.

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

wantie said...

hmm.. lega kan rasa kalau anak dah habis cucuk.

Suliana said...

Aisyah pun dh complete immunisasi :-)

Kesuma Angsana said...

dah selamat dah lah yer hehehe

inazamri said...

biasalah kalau dah namanya raya mesti yg lain akan tertunda .harap sihat2 je ziyad

Rosmadi Shakri said...

kawe dulu-dulu,,, yang last cucuk utk anak tu nyaris2 terlupa...

Rosmadi Shakri said...

kawe dulu-dulu,,, yang last cucuk utk anak tu nyaris2 terlupa...

Ietams said...

kak wantie & su..
memang lega sgt2 dah complete injek ni..
senang hati

Ietams said...

dah KA.. suka3x

Ietams said...

tula.. kak ina..
cuti raya pun 2 minggu..
cemana nya tak tertunda

Ietams said...

anak yg last tu anak nombo berapa tu en RS?
kadang ni kite mmg tak perasan.. tu yg bole je nak terlupa

Sensasi nya..,

Us together..