Wednesday, June 5, 2013

Seri Padukan. .


wahai hospital Jempol..
apesal sampul surat tu typo error sangat???
sepatutnya Urusan Seri Paduka Baginda kan...
boleh pulak terlebih  "N"
"urusan seri padukan"..

huhuhu.. "Padukan"..
apakah itu padukan???..

Hospital Jempol... sila buat pembetulan ejaan yer..
malu ai bawak surat ni jumpa doktor IJN tau..

#surat reference ni hospital jempol bagi utk abah saya forwardkan ke doktor mase checkup rutin beliau di IJN

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

wantie said...

hahaha... cam tu pun boleh.

bape banyak la cetakan silap tu yer.. jenuh nak tunggu batch tu habis.

kalau idak pun sila letak liquid pada huruf N tu.

inazamri said...

mesti byk sampul dia jd mcm tu kan sbb oder mesti sekali byk kan.

MrS. F!zA said...

wakakaka..lucu gila. ada jgk eh typo gini utk sampul formal..

MaMa CyDa said...

ahahahh padukan pun padukan lah .... adehhh tetiba leh gelak geguling sensorg kat opis nih ^_^

Sensasi nya..,

Us together..