Tuesday, April 23, 2013

email yang menyakitkan hati.. bluwekk


dapat email ni ..
tajuk memang menceriakan hati..,




TAAAPIII....,

persoalannya sekarang..,
boleh ke nak pergi??
uwaaa...!!!

dedulu masa ada haziq je, saya ade suggest kan juga dekat en abah saya
ngajak pergi HK Disneyland ni.. tempat sejuk kan.. *ai loikeee..ribu juta kali..
banding kan ke USS maupun Legoland.. yang over panas tu.

kalau 2 tahun dulu dia ajak pospone sbb pregnant ziyad..
tahun lepas en abah ajak plan tahun ni..
tahun ni saya dah cube recall plan nak ke HK disneyland ni,
di ajaknya utk plan tahun depan..
kita tengok nanti jadik ke tak jadi plan tahun depannya tu..
takut jadi plan dalam mimpi aje ni... kang?! #aptb
tapi pelik gak apesal tetiba MASHoliday ni forward email pasal HK Disneyland ni kat saya ni??
saje je la tu kasi bakar hati kite..
mencikk MAS holiday... ;p
















5 comments:

wantie said...

hahaha.. mencik mencik.. tapi still nak plan jugak tu..

MayaYunus said...

Semoga kesampaian hajatmu puan...x per...nak srribu daya...x mo seribu alasan...cuba pujuk en abahmu ye...klu jd pergi..belikan lah aku dua keping tshirt disney hk ye...he3

izan mama mia said...

mg tercapailah hajat nak ke sana.. hihi

YaNa Yassin said...

Salah satu tempat teringin nak pi jugak niee. :)

Kesuma Angsana said...

In Shaa Allah ada rezeki tu nanti !

Sensasi nya..,

Us together..