Thursday, December 6, 2012

Review Mee Tarik Warisan Asli


mula-mula kita jaja gambar dulu..,

mee yg saya bungkus ni adalah Mee Sup Pedas
harga RM7.00.
dalamnya ade sebatang daun park choy dan secubit daging (nampak kan dalam gambar?)
kuahnya ada 3 inci minyak di atas permukaan.

rasanya??
biasa biasa aje.. tak sedap sangat dan tak la tak sedap sangat
pedasnya??
pedas lagi maggie asam laksa.. ahaks!
so kite kategorikannya 'Biasa-biasa' aje.
ikut pendapat saya RM7 ni tak berapa padan.
macam mahal.. kalau letak RM5 ~ RM6 lagi molek kot?
habis makan terus burrrppp...! sendawa rasa maggie? ape cer??..

waktu menunggu order setengah jam.
lepas habis makan lepas sejam dah lapor balik. Acaner??!

eh dah lunch hour!
so hari ni menu ape pulak yer..
jom makan..!


*update alamat (kalau sesiapa yg berminat nak try);
Mee Tarik Warisan
51a, jln tasik utama 3,
medan niaga tasik damai,
...
sg. besi
017 8768960














1 comment:

inazamri said...

mak oiiii sampai rm7 tu.mahal sungguh harga barang dan makanan zaman ni ye

Sensasi nya..,

Us together..