Monday, December 17, 2012

dekorasi langsir di ruang tamu


hari ni hari isnin di minggu kedua terakhir dalam tahun 2012.
kejap nya hari hari berlalu.
keadaan cuaca pun tak menentu sekarang.
dengan kesihatan saya pun tak menentu dua tiga hari ni. uhuk! *sedih
kita demam dari jumaat malam lepas. seb baik dah ok petang semalam. alhamdulillah.

ujung-ujung tahun ni masing2 ade yang tengah nunggu bonus kan.. best le korangg..
boleh fikir ape yang nak di beli nanti-nanti.
saya?
memang ade bonus. tapi semuanya dah ade yang menanti komitmennya.
utk pujuk hati dari memikir sen tak berapa mewah tahun ni..,

meh join saya cari idea untuk langsir baru meh.,

<>
<>
<>
<>
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
<>
<>
<>
<>
.
.
.
















cantik-cantik kan??
gambar ni semua hasil google an saya.
dekat setiap gambar ade watermark homepagenya, sila pergi ke sana utk lebih lanjut,
ada baaanyakk lagi gambar langsir yg cantik-cantik.

anda dah dapat idea nak tukar langsir gaya dan warna yang macamne?
yey! silalah bertukar langsir sekarang...

kalau tukar lawa² nanti jgn lupa share dgn saya yer! saya pun mau kongsi tengok kecantikan & kejelitaan langsir anda.. jangan di lupa in saya yerr...










 

4 comments:

wantie said...

purple cream tu cantik.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kenal.Mmg geram tgk langsir yg cantik2 ni:D

Berminat dgn PEMANGGANG AJAIB YG MURAH?Jemputlah singgah ke blog akkak.Terima kasih

Kesuma Angsana said...

simple but nice kan

MaMa CyDa said...

ehmmm ... menarik nih ... leh try test deko tuk umah kak dot lah nnt ... huhuhuh

Sensasi nya..,

Us together..