Thursday, December 6, 2012

30 Nov – 2 Dec 2012: Maternity & Children Expo



Siapa pergi expo kat MidValley last week?
saya pergi tau..
berasak asak meredah,

to be save kami pergi menaiki viva.
senang nak cilok.
tu yg bagus nya ada keter kecik.
dah le boleh isi minyak RM20, siap tahan guna seminggu.
bila jalan jammed melampau, boleh je impit sana sikit,
impit sini sikit dah lepas jalan sikit. hakhakhakhak..

tujuan utama nak pegi expo ni nak cari reusable ice pack.
biasanye expo-expo ni boleh dpt harge murah.
betul tau! tahun lepas saya dapat beli nursing bra murah.
tengok Mamypoko tu kalau tak silap rege RM30lebih je kot..
sebab size M dah takde kan, takde le kami beriya tengok rege.
nampak la harge di pamer RM30, tapi tak sure utk berapa pcs/pack punya.

saya sekuarga ni sebenarnye alergik kat tempat crowded macam expo-expo ni.
ape taknya yg sulong dan si kecik tu buleh tahan ligat.
letih gak nak handle.
manakan si haziq tak sudah-sudah feeling naruto
si ziyad tak sudah-sudah feeling dah expert berjalan.

nak lagi best saya dan en. abah jenis hangin.
eh tapi en abah lagi over berhangin. *hangintahhapahapa
seb baik saya ni dalam pada amuk-amukan tu
masih lagi boleh sabar light-light.
anak-anak memang semua di bawah kawalan ibunya.

saya betul kagum pada orang-orang yg
gigih datang expo-expo macam ni..
niat di hati mau gak join segala pertandingan yang di anjur masa tu.
tapi bile dah tetibe saya dan en abah buat aksi haku haku hengko hengko...,
toksah banyak cerita... moh kita berhangkut balik.. kekekeke...

ini aje lah yang berjaya di beli,
Autumz Reusable Ice Pack - RM15
murah kan RM15 aje..

gambar di googled. tq!





balik sampai rumah terus rasa menyesal kenapa beli satu aje??!
nak pergi lagi memang tak la kan..
ape da...


 ziyad pun tidur dengan jayanya setelah berhempas pulas mengamuk..

abg long haziq macam biasa berangan jadi
askar menembak penjahat-penjahat.. grrr...

aircond pun dah tak terasa dah convention ctr MidValley masa ni..
betul-betul ramai pengunjung.






6 comments:

MayaYunus said...

aku pegi puan, hehehhe

wantie said...

hmmm.. memang murah. akak pun pakai product tu jugak. mesra pengguna kan.

sweethOneY said...

saya tak pegi pun kak sbb rasanya xde apa nk dicari hehee tp bila akak sebut nursing bra, aiiyooooo baru tringat nursing bra tak cukup lg ! Hahaa takpelah kita beli scarlet je la :p

Ietams said...

pn. maya
mesti byk ko shoppingnya kan

Ietams said...

wantie..
kite mmg penchenta brg murah..hihihi

Ietams said...

iza,
nursing bra tu amat penting di masa berpantang nanti..
lagi2 kalu waktu pantang tu musim ujan..
huhu jenuh le nak nunggu kering kalu tak cukup branya nanti

Sensasi nya..,

Us together..