Thursday, August 30, 2012

SELCA

Muahahaha..
Arini saya belajar istilah baru..
Tq ainun.
Dedulu saya tau Kalau snap gambar sendiri di panggil 'camwhoring'.
Rupanya sekarang dah dipanggil 'selca'.

Hahaha.. Bagus ade budak2 muda dekat saya.
Boleh banyak tau benda2 baru..
Ni saya ber 'selca'; 


SELCA = selfcamera

8 comments:

wantie said...

tak tau pun ada istilah tu. ok la saya pun baru belajar hari ni . dari kamu le.

MayaYunus said...

puan nmpak tired bebenor gayanya,,, ke mud still ke laut ni,,?? hik³

bondaqeem said...

salam dear,
selamat hari raya..
maaf zahir batin..
ieta.. nampak kurusla.. apa rahasia.. hihi:))

Ietams said...

Wantie..
Ye marilah kite belajar sama2 perkataan bdk2 skrg

Maya..
Mmg penat + ke laut segala..
Tak tau le bilenye tak penat.
Hahahaha...dasar!

MrS. F!zA said...

selca eh..mcm nama menu makanan plk..sedap bunyi nya..haha

Liza Razak said...

saya pun tak tau term baru ni..noob betul..hehe

Ietams said...

Betul la fiza..
Mcm nama makanan.

Saya pun baru tau liza..
Zmn skrg mcm2 vocab

MaMa CyDa said...

oooo ok akak pun br tau nih huhuhu

Sensasi nya..,

Us together..