Friday, August 3, 2012

"Segmen : Blogwalking August by Jaja Sutera"

korang suka jalan sana sini baca blog orang sana blog sini macam saya?
ha meh meh sini tengok..



puan Ina's (eccehcheyy puan inas lagi), puan Maya, mai la kita join.
cikgu zilah nak join pun buleh sangat.
kita boleh meramaikan jemaah blog list..


lelain yang baca ni pun kalau nak join meh la.. senang je..
nak tau cara join? ha meh tengok cara-cara menyertainya di bawah;

Syarat-syarat :

  1. Terbuka untuk SEMUA BLOGGER
  2. WAJIB Follow Blog Jaja Sutera
  3. WAJIB Like Page Jaja Sutera
  4. Buat Entry "Segmen : Blogwalking August by Jaja Sutera"
  5. Copy banner yg comel di atas dan link kan menggunakan entry ni
  6. Tag sekurang²nya 3 orang..[Pastikan mereka tahu ye...] --> lebih ramai di tag lagi best !
  7. Akhir sekali copy link entry dan postkan di kotak komen kat bawah nie haa~
  8. Blog korang akan Jaja (empunya segmen) letak dalam bloglist bermula dari 1 August'12 sampai 30 September'12!
 


 

8 comments:

ina's said...

menurut perintah wahai puan

wantie said...

MOOD BALIK KG DAH DATANG. TAK DE PLAK MOOD NAK BERSEGMEN. NANTI, LEPAS BALIK KG KOT JOIN. i'ALLAH

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen datang follow sini...

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen...datang follow sini..

Ietams said...

ina's,
bagus..

Wantie,
wah dah semangat balik kampung eh

che rosliza,
yer selamat bersegmen utk kamu juga

aisyah humaira' said...

HAI !
NIERA SINGGAH BW SINI DARI SEGMEN YANG SAMA !
ALREADY FOLLOW HERE :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Ietams said...

aisyah,
tq dear

Enrecca :) said...

Singgah danfollow blog ini dari segmen yang sama :)

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja.html :)

Visit my blog perhaps?? :D thank you in advance :)

x

Sensasi nya..,

Us together..