Thursday, August 9, 2012

Miss Ripley


Synopsis
Two very different men fall in love with Jang Mi Ri, a woman whose life is a complicated web of lies, propelled by her greedy desires that stem from an unfortunate childhood.
Jang Myung Hoon is an ambitious hotelier who maintains perfect control of himself and his life, while Yutaka is the warm and gentle heir of a Korean-Japanese hotel conglomerate. Their love for Mi Ri and her tragic ambition eventually leads them down the path of destruction.
Miss Ripley is based on the real life case of Shin Jung Ah, a university professor and art curator at Dongguk University who was discovered to have forged her creditials in order to get hired, with the help of her boyfriend (then presidential secretary) Byun Yang Kyoon, and embezzled funds from the art gallery’s corporate sponsorship





sukanya la hai tengok cerita ni..
sebab utama yang gigih saya nak tengok adalah sebab mereka berdua ni la...

lee da hae,

ni cerita pertama yang saya tengok si da hae ni buat penampilan elegan dan cantik.
selalunya suka sangat dia nye dress up ala-ala kampung & very da typical koreannya.

dan di ganding dengan mamat ni..,
|
|
|
|
|

Micky Yoo Chun,
apesal mamat ni berkarisma betul bila berlakon eh.
dlm DBSK macam ganas² macho² je.. 


7 comments:

Kesuma Angsana said...

macam best je~

Ietams said...

memang

wantie said...

betul ke org ckp yg cameraman korea ni guna side effect utk menampakkan artis korea ni kurus?

Lelaki Ini said...

macam nak tgk aja!

Ietams said...

Yeke? Saya tak pernah dengar pulak mcm tu...
Tp si da hae ni mmg kurus

Ietams said...

Tengok jgn tak tengok...
Memang best

Che Rosliza Che mat said...

bolehlah layan nanti..

Sensasi nya..,

Us together..