Tuesday, August 28, 2012

Besraya highway jammed

Jammed teruk gak.
Lokasinya depan tasik mines arah ke kl.
Sebab ade accident



5 comments:

MayaYunus said...

time jammed ni aku lalu nak ke ptrajaya,,, keter tu terbalik, kan... dasatr jammed tu sampai ke ktm..

Kesuma Angsana said...

perkara biasa lah akan jammed walau xde accident pown kadg2 !

Ietams said...

Ha keter terbalik
Ko driving ke mase tu puan.

Memang mcm tu la ll ni lanKA

wantie said...

part jammed ni la yang malas sesangat driving. Bukannya apa, bila dah jammed ada la kaki ciluk yg buat kita panas punggung. ciluk kiri ciluk kanan. walhal tak leh laju mana pun.

tul tak?

Ietams said...

betul sgt la kak wantie

Sensasi nya..,

Us together..