Thursday, July 5, 2012

Seprais

saya pegi pos laju kejap pagi tadi.
dah alang² pergi bank kat balakong tu, nyinggah kejap ke JJ balakong, tak jenjalan dlm jusco nye pun
terus ke pejabat pos Jusco tu. Eh sekarang dah name AEON..mane de jusco lagi dah kan.
dapat no giliran yg pertama.
seronoknya rasa.

saya nak courier kan hadiah birthday utk someone yg special.
kekonon seprais sangat la kan..
tak bagitau ape kat orang tu, tetibe je esok ada posmen datang,
Pin! Pin! *bunyi hon* 
puan, ade bungkusan untuk puan dot..dot. binti dot..dot..
echey wah! (^___~)

tu rasanye memang normal kan,
kalau tetibe ade posmen hon pin! pin! pastu kita terima barang
perasaan happy dapat barang tu macam menang lucky draw je. Happy sesado.. hihihi..

nak seprais sangat kan,
sekali haku yang di seprais kan..
tau berapa harga pos laju saya??
RM42.50  *pitam*
nice kan rege tu.. kalau buat tambang bas jumpa terus lagi bagus, siap boleh ada balance lagi.
dah katanye nak meng sepraiskan kan, tanggung sendiri je la harga seprais nye tu.

macam tak sabar je nak tengok cemana reaksi orang kesayangan saya bila dapat seprais ni esok.
mesti beliau teruja ... 
Happy Belated Birthday my Ratu..
moga sentiasa sihat, bahagia dan ceria seceria matahari.

I LOVE YOU SO and SOOO MUCH
Me & My Childrens ALWAYS MISS YOU
emmmmuahhhh! cium peluk beribu berjuta juta kali







6 comments:

MayaYunus said...

seprais giler tu,,,hik³,,,tp x per,, yg penting org yg diseprais kan tu akn kmpem seprais,,,

inazamri said...

agak2 ape la hadiah tu ye

Kesuma Angsana said...

suka gak dengan menda2 suprise ni. hihihi

wantie said...

ha. memang harga spraise tu. tapi tuk yg tersayang tak kisah kan...

nak ucap gak ah.
selamat hari lahir kepada sipolan binti si polan.. semoga bahagia & panjang umur selalu.

MaMa CyDa said...

menariklah idea nih ... tak pernah terpk nak buat huhuuh leh tiru? hakhakhakhak ^_^

Ietams said...

maya,
memang beliau seprais dan happy saa...ngat

inazamri,
prrezen spesel

kesuma,
yer! saya pun peminat seprais

wantie,
tenkiu kak

mama cyda,
memang menarik.. meh la tiru kak..
happy bila tengok org happy sbb kita

Sensasi nya..,

Us together..