Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan Giveaway Sweet Lizahanum

Esok dah mula puasa kan..
Salam Ramadhan buat semua.
insya allah saya boleh puasa penuh...
itulah rezkinya ibu menyusu kan. hihihi..

di kesempatan ini, saya join Salam Ramadhan Giveaway Sweet Lizahanum.



kalau menang, wah itu rezkii saya di bulan ramadhan ni.



kalau nak join mai lah, senang je..
meh tengok sini..,

Syarat-syarat yang  Mudah & Senang :

1).Follower dan bukan follower ( nanti bole follow ) bole turut serta

2).Buat n3 tentang giveaway ini di blog masing2 dan linkkan  dekat komen n3 ini.Kalo tak bole komen,tinggalkan jejak dekat ruangan chat...jgn lupa tinggalkan link untuk dijejaki balik.

3).6 + 3 orang pemenang GA ini dipilih dengan cabutan undi.....CABUT dan MENANG (ikut penyertaan yer)

4).Bermula 17/7/2012(4.00pm) hingga 31/7/2012 (12.00 am)
apa tunggu lagi?? join sini & tengok sendiri ape hadiahnya..

4 comments:

Kesuma Angsana said...

gd luck to both of us ye! hehe

YaNa Yassin said...

Good Luck Akk.

Sue PeLik said...

salam

jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
jemput ke blog saya
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3
Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Sensasi nya..,

Us together..