Sunday, July 8, 2012

majlis persandingan Joey & Watie Elite

sape ade kat mydin subang jaya malam tadi?
kami 4 beranak pergi tau malam tadi..
nak beli beras dan sedikit keperluan rumah sikit.
tetibe ternampak ade banner,
"Majlis persandingan Watie Elite & Joey Daud jam 8.30 mlm 7 Jul 12 ".

sedang elok je kami sampai Mydin jam 8.00 malam.
tunggu la lagi sengah jam.
tungu punye tunggu.. tak muncul lagi.
yang nampak cuma zamarul hisyam & diana rafar.


sempoi kan beliau..tengah isap rokok.. selamba je..
ai minat yu la zamarul!





pada mula nya en abah amik gambar curi-curi jauh gitu je kan,
sekali terus zamarul datang kat en. abah.. tegur-tegur dan salam
persis kawan lama..
lagi dia offer nak snap lagi ke? dia possing baik lagi.
tapi spoil tau, en abah ketaq kot! snap gambar nya banyak.
yg eloknya ini je satu.



ni abg long haziq.. yang baru elok demam siangnya.



puan ibu bersama abg long haziq


oh abg long haziq sudah bosan di ambil gambarnya


exclusive requisition dari puan ibu,
"bang ambik gambar ibu berdiri gini, ibu nak tengok badan ibu yang gemuk ni"


abg long yang sudah bosan menanti

pengantin masih lagi belum tiba.. jam kat blkg kami dah 8.50mlm.
jadual sandingnya jam 8.30mlm.
inikah namanyajanji melayu? ohh!

tak larat lagi kami menunggu..
terus kami masuk ke mydin, membeli ala kadar barang2 rumah.

buat watie & joey, Selamat Bersanding yer! meriah uollzz..


#tak dapat gambo dgn pengantin, dapat amik gambar si zamarul pun dah rasa heibat.. muahaha..





7 comments:

Sharidawati Shahrudin said...

alahai mebi pengantin stucked dlm traffic jammed tu.. hehehee

anyway salam perkenalan! :)

Kesuma Angsana said...

ai.. bersanding lagi.. layankan ajelah!

MayaYunus said...

ensem pulak aku tgk zamarul tu,,,hik³

wantie said...

best le tu leh jumpa retis. wat I jelez je

Ena said...

huhuhu..


x pe.. nanti tgk je kat paper or blog beautiful nara.. :)

MrS. F!zA said...

dlu ksa dia muda kita pon minat dia..hehehe skrg dh tua tkbapa hensem dah..haha

Liza Razak said...

wahh..dapat jumpa zamarul hisham tu...dulu saya minat gile dia

Sensasi nya..,

Us together..