Tuesday, July 10, 2012

Demam Panas


malam khamis minggu lepas, haziq yang mula-mula demam..
dek kerana dari khamis hingga ke jumaat haziq lesu terbaring,
tambah lagi panasnya tak kebah2, jumaat malam lepas maghrib
bergegas kami ke sepital.
 lepas check segala & makan ubat,
walau pun badannya masih panas hari sabtu tu,
nampak juga dia cergas sikit..
tu yang gigih ke mydin beli beras anak beranak

on off kecergasan haziq


#gambar fresh.. mereka yg tgh meragam & tak selesa



tapi panas badannye memang maintain..
ahad malam dalam pukul 10 gitu,
tetiba ziyad melalak-lalak tak berenti,
cek badannya, alahaii... demam.
yg paling tak sedap, uh panasnya la hai..
sekali lagi buat rombongan ke sepital isnin tengahri..
hah hambek 38.6 suhu nya.

risau la kalau bebudak ni demam. series saya risau.
lesu dan meragam je dorang.
jumaat & isnin en abah boleh gilir2 half day EL dgn saya.
tapi harini en abah dah tak boleh nak cuti.
saya redha aje la EL hari ni.

stended la kan bila ade budak kecik ni, mesti ade aje EL tetiba.
lagipun demam panas ni bahaya, kan..

5 comments:

MayaYunus said...

alahai,,,siannya abg long n ziyad,,,mga cepat smbuh yea,,

MaMa CyDa said...

Alahai ciannya bdk2 bujang nih ... get well soon yerk ...

wantie said...

memang sedih rasa bila anak demam. tak lena tidur di buatnya. betul tak?

Ietams said...

maya,
tenkiu aunty..

Cydaacme,
tenkiu aunty..

Wantie,
betul kak.. Serba serbi tak keruan

Yana Aina said...

mmg merisaukn kalau budak2 xshat.

Sensasi nya..,

Us together..