Monday, June 25, 2012

si Pemalu di Party Astro On The Go..

saya ni kan suka je nak join event Nuffnang ni.
tapi bermasalah sikit nak mula berkawan.. hehehe..
rasa rendah diri yang menebal melampau-lampau.
tu yang memula nak join tu tengok dulu boleh dapat untuk dua orang tak join.

mangsa peneman tak lain tak bukan en abah saya.

seronok tau kalau dah jadi blogger famous d amous,
mana-mana aje letak boleh je survive.
macam saya yg ala-ala malu ni, ontok je la situ sorang. hehehehe

maka ari sabtu hari tu saya dan en abah pegi astro on the go party tu.
kali ni dapat dari contest si ChurpChurp.



ramai sangat orang join. dah tentu blogger yang meng happening kannya..
sesuai le namanye pun the pool kan, so environment adalah di tepi kolam.
cantik & santai aje.
dengan musik yang debam debum haruk.
dapat la merasa macam duduk dalam disko.





setiap sorang dapat payung. cantik payung tu..
saya dapat dua payung kaler pink, tapi dah tukar suka sama suka
dengan ade budak sorang tu, peminat pink kot adik tu.
tu yang dia tukar payung kaler ungu tu dengan payung pink  saya.
en abah tu kan over the maskulin, dia alergik sket kaler pink.
saya pun alergik gak.. dengan pink-pink ni yang benarnya.
tapi tak mau la nampak macam maskulin,
buat-buat suka kan aje kaler pink tu.
bila dah adik tu ajak tukar, saya setuju cepat aje.



tu budak yang sebelah saya tu la yang saya tukar same suka payung tu.




ha tengok, very the takut nak ramah mesra,
layan forum kat note en abah aje, tab saya haziq bawak pi rumah mak ngah.
budak dua beradik tu saya tinggal kat rumah mak ngah dorang.
nak meng behavekan haziq saya bekalkan tablet saya.
makanya kami berdua share aje le henpon en abah masa tu.
henpon saya henpon baling anjing je.. tak canggih.. tak boleh nak surfing bagai.


ni masa ni orang ni guide cemane nak setting astro on the go..
simple je..
lepas ni saya nak suruh en abah settingkan,
kan tengah free lagi bagi semua pengguna astro.
boleh ler saya layan korea kat lappy sebelah katil aje.

ziyad, takyah dah gaduh panas kat ruang tamu lagi eh..
jom kita dok dalam bilik aje.
ziyad golek-golek je atas tilam. ibu layan korea kat lappy tau











masa ni saya jumpa buat julung kalinya dgn yana
kami satu sekolah dulu.. saya senier, yana junier.
selama ni kami keep in touch dalam blog aje.
sekarang si yana ni dah glemer & aktif sungguh dgn dunia maya ni..
sempat gak bergambar berdua, tapi kat henpon en abah gambarnye tu.
kamera saya habis bateri.
ishh mase ni nya la pun nak habisnya. *geram!

masa ni kan saya kenal sorang blogger glemer gak,
geng yana. yana gak yg kenalkan. mekaseh yana!
hai bro framestone! nice to meet you.. (^__^)












dan saya meninggalkan majlis jam 10 malam.
lepas bro framestone bagi saya cenderahati.. *wink*wink*
syukur alhamdulillah.

redmummy menang  ipad di malam itu! bestnya kan..

14 comments:

wantie said...

ish.. kalo besarkan photo tu mesti lagi gempak saya negok.

best no. kalau ada pics payung tu nak jugak nengok

pUanMaY said...

yeayy,,best nyer puan,, ko kalu x da geng nak g jenjalan, ajak je aku,,wakakakka,,

Ietams said...

kak wantie,
nanti saya amik gamba dgn payung tu eh..

atty's said...

lama dah tak join event nuffnang

MaMa CyDa said...

ce ajorkan cemana nak setting kat lappy huhuuuhuhu

Bro Framestone said...

Terima kasih sebab sudi bersembang dengan bro ek...

Kalau boleh.. linkan nama bro ke entry yang ada pic kamu.. itu lebih berkat he..23x

baru ada bukti yang kita pernah jumpa..

jangan segan silu nk add bro dekat facebook.

kot2 leh invite g mane2 event lepas nie he..23x

daddydee said...

lebih senang nak melayan Astro lepas ni...

YaNa Yassin said...

Auww, xde nyer pemes. malu ai.

Ietams said...

kak ty,
ni baru join lepas beranak.
selalu join tiket free tengok wayang je..

kak dot,
nanti kite try buat entry khas nya eh. *entah reti ke entah dak ni.. hihihi

broframe,
ye juga kan.. nanti eh

daddydee,
memang senang. sape ade akaun skrg ni boleh try la skrg. tgh free lagi.

yana,
glemer le.. ramai je yg kenal banding akak ni.

Kesuma Angsana said...

saya pun gitu juga nak joint tapi malu ler

Rawlins byRawlins said...

La...nape tak tegur..
Saya pun pemalu gak...
Hahahah
Next time kalau jumpa, kita tegur2 ye..

Ietams said...

kesuma,
segan kan..

rawlins,
segan la nak tegur blogger yang dah glemer² ni.. next time kite tegur-tegur eh..

Rawlins byRawlins said...

Hahaha...
Saya pun segan tegur blogger yang glamer
Saya nie baru je tak sampai setahun berblog pun
Lagi le segan

Ietams said...

Wahhh baru je setahun dah ramai kenal. Kagum la saya...

Sensasi nya..,

Us together..