Friday, June 29, 2012

semuanya hari ni

salam jumaat semua..
hari ni entry saya khas untuk hari ni saje.
gambo fresh snap hari ni dan buat entry pun hari ni..
tu sebab tajuk entry ni semuanya hari ni.
takde yg auto publish. sebab malam tadi saya terus nyenyak di lena intan.


tak sempat nak belek blog sebelum tidur.


camwhoring bersama ziyad..
ziyad macam heran je tengok ibunya klik klik gambor..



series ziyad heran tengok..


ziyad ni kan.. mata dah pandai dah tengok kamera,
tak pandai senyum je lagi.
seronok la perjalan pergi balik kerja ada anak menemani.
enjoy je bila tengok ade baby kat sebelah.
kereta tengah sengguk-sengguk gerak boleh cium sekejap-sekejap baby.


weekend ni jadual saya padat.
sabtu pagi ade sukan haziq..
sabtu malam ade wedding dinner artis-artis.
ahad pulak main bowling CCM.

erm.. semoga kami sentiasa sihat & bertenaga. Amin.

7 comments:

MayaYunus said...

amboi ziyad,,,dah pandai skrg,,

Kesuma Angsana said...

mcm ni pun boleh !
hihihi

wantie said...

happy weekend to you. tuk I jugak. hehehe...

harap harap husband tak de on call. boleh jenjalan

Ena said...

Ziyad ni kejap nampak mcm ayahnya.. kejap nampak mcm ibunya.. maklum la kan.. dah memg anak ayah + ibu pun.. ehehhe..

Kamsiah said...

ziyad pun nak glemer mcm ibunya jugak...

YaNa Yassin said...

akak, saya nak email. Ada benda nak share about pengiklanan blog.

Ietams said...

maya,
memang terlebih2..

kesuma,
hihihi kan

wantie,
you too kak

ena,
ade separuh2 mirip.. nak bagi adil lew teww...

kak kam,
buat2 glemer je.. hehehe

yana,
kite dah chitchat kan ritu..
tq tau yana.. dah de dah karen tu emel

Sensasi nya..,

Us together..